woensdag 8 februari 2017

Review Rimmel Stay Matte Liquid Mouse foundation.

Vandaag heb ik weer een fijn review voor jullie online. Namelijk de Rimmel Stay Matte Liquid Mouse foundation. Al een heel tijdje gebruik ik deze foundation en vond het nu een mooi moment om met jullie te delen. Ik kan trouwens echt niet wachten op de mooie lente dagen, om al een beetje in de stemming te komen maakte ik foto's met zand en schelpen. Hebben jullie daar ook al zoveel zin in? Lezen jullie mee?
De foundation is in een tube te koop, wat ik altijd ideaal vind zodat je de foundation optimaal kan gebruiken. Ik heb namelijk altijd met flesjes dat ik de restjes er niet goed uit krijg en dat vind ik zonde! De Rimmel Stay Matte Liquid Mouse foundation beloofd dat je er een natuurlijke en matte look creëert zonder glimmende delen in je gezicht. Bovendienis de foundation talkvrij, olievrij, parfumvrij en vrij van parabenen. Zoals ik vertelde zorgt de foundation voor een matte look, daarom zijn er ook bestanddelen bij toegevoegd om vettigheid tegen te gaan zoals kaolin. Rimmel belooft voor 12 uur lang resultaat. Perfect voor een gehele dag dus!De structuur van de mouse vind ik heel fijn. Het voelt heel zacht aan en is gemakkelijk aan te brengen. Het is een stevige vloeibare mouse wat er voor zorgt dat het gemakkelijk op je huid blijft zitten. Ik vind de structuur heel aangenaam.
Zelf koos ik voor de kleur soft beige. Rimmel heeft in totaal drie verschillende uitvoeringen zodat je een keuze kan maken uit je best passende kleur bij je huid. Bij het gebruik merk ik altijd dat je niet heel veel nodig hebt voor het gewenste resultaat. De foundation moet een beetje intrekken en zorgt inderdaad voor de matte finish. Ik vind deze foundation heel natuurlijk overkomen, geeft het gevoel dat je huid nog kan luchten en geeft geen masker effect.
Conclusie
Ik vind de mousse heel fijn in gebruik en gebruik hem nu dagelijks. Na een paar uurtjes krijg je af en toe wel beetje glanzende delen te zien zoals op de neus maar is gemakkelijk bij te werken. Ik vind de foundation natuurlijk overkomen, krijg geen uitslag in mijn gezicht en vind het fijn in gebruik. Ik vind het handig dat je weinig nodig hebt voor het gewenste resultaat. Zo kan je extra lang gebruik maken van de foundation. Zelf koop ik ze vaak bij de Kruitvat of Etos. Daar hebben ze regelmatig een fijne aanbieding zoals 1+1 gratis.

De Rimmel Stay Matte Liquid Mouse is voor €11,49 te koop.

Welke foundation gebruiken jij of vind jij fijn in gebruik?
Liefs, NathalieGeen opmerkingen :

Een reactie posten

Back to Top