maandag 6 maart 2017

#5 geluksmomenten!

Weer een nieuwe week en daarom tijd voor wat nieuwe geluksmomentjes. Ik heb afgelopen week weer een leuke week gehad met momenten waar ik weer fijn op terug kijk. Lezen jullie mee?Zelf pizza maken met mijn vriendin. Ik had dit gewoon nog nooit zelf gedaan terwijl ik een echte pizza lover ben. Schandalig want dit was zo lekker! Lekker veel mozzarella, beetje kaas en salami en paprika.. yum! Hier zou je me echt voor wakker kunnen maken!
Spelletjes spelen. Afgelopen week heb ik een aantal keer spelletjes gedaan met vrienden en een keer met Wes samen. Ik hou stiekem echt van spelletjes en vind dat zo leuk om te doen.
City-tour door Amersfoort. Samen met wat andere bloggers kregen wij een city-tour door Amersfoort. Super leuke ervaring en heel gezellig! We hebben allemaal verschillende leuke plekjes leren kennen en heerlijk gegeten. Woensdag wil ik hier een artikel over online zetten. So stay tuned!
Zeehondjes vrij laten in de zee. Dankzij de tip Lesley op Facebook ben ik afgelopen weekend naar het strand gereden om zeehondjes in de zee vrij gelaten zien worden. Hele leuke ervaring en echt een aanrader om ook eens te doen. Ik vond het zo schattig om te zien!
Mijn polaroid camera uitproberen. Gelijk een perfecte gelegenheid om wat foto's te schieten op het strand!
Een nieuwe outfit scoren! Jaaaaa, hier kan ik zo gelukkig van worden!
En natuurlijk vakantie! Echt fijn om even een weekje bij te komen en rust te pakken. Wel vind ik het altijd weer fijn om gewoon naar school te gaan en je vaste ritme weer op te pakken!

Wat waren jullie geluksmomenten afgelopen week? Ik ben heel nieuwsgierig!
Liefs, Nathalie

9 opmerkingen :

 1. Wat een fijne momentjes, zo leuk dat je zeehondjes hebt losgelaten, zo cute! <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn artikel vol met mooie momenten! En oh, zeehondjes vrijlaten in de zee lijkt me zo bijzonder, dat wil ik ook nog eens meemaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je naar die zeehondjes bent geweest! Oeh, en door jou heb ik nu zin in zelfgemaakte pizza. Lekkerrr! :D
  Mjjn geluksmoment van afgelopen week? Ik was jarig en alle mensen die kwamen om mij te feliciteren waren allemaal zo lief en ze hebben me zo erg vervelend met leuke cadeaus. Vond ik heel speciaal en leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooooh wat leuk!! Gefeliciteerd meis!
   Fijn dat je zo verwend bent en een fijne dag hebt gehad 💕

   Verwijderen
 4. Wat een fijne momenten!! En wat leuk dat je dat kan doen zeehondjes in de zee vrijlaten! Lijkt me super leuk om dat mee te kunnen maken! En ik werd blij van vrijdag! Was echt een toffe dag! :) Ben benieuwd naar je verslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WAt een leuke polaroidfoto's! En wat onwijs leuk om die zeehondjes vrijgelaten te zien worden! Dat lijkt mij ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn nichtje kwam gezellig langs met haar dochtertje. Zo ontzettend leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik word spontaan vrolijk van dit artikel! =D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Polaroid blijft iets leuks! hahah en erg leuk weer om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top