maandag 13 maart 2017

#6 geluksmomenten!

Weer een nieuwe week en hoe fijn is dat! Afgelopen weekend scheen het zonnetje heerlijk en daar mogen van mij nog wel meer daagjes van komen als je het mij vraagt! Heerlijk dat zonnetje. Krijg gelijk helemaal de kriebels om leuke foto's te maken en word er weer helemaal vrolijk van! Hoe toepasselijk om weer de week dan ook te beginnen met geluksmomentjes! Waarom ik de week altijd zo begin? Het geeft je een echte energyboost! Geloof me, je bent dankbaar voor de kleinste dingen om eventjes erbij stil te staan met de mooiste kleine en soms ook grote dingen in het leven.Genieten van het heerlijke zonnetje. Ja die staat vandaag echt op nummer 1 voor mij! Wat kan ik daar echt van genieten!
Mijn vader verrassen met een klein pakketje! Soms verdienen ouders het wel even in het zonnetje gezet te worden. Dit keer mijn daddy. Wes en ik hadden een klein pakketje samengesteld met lekkere dingetjes. Zo leuk om op zo'n kleine manier iemand blij te maken.
Eerste avonddienst draaien. Wel even spannend weer op een nieuwe afdeling, nieuwe mensen. Ik moet er nog wel een beetje aan wennen maar dat hoort erbij als flexwerker! Ik werk nu als verzorgende niveau 2 en het is super leerzaam! Fijn om zo'n baantje te hebben naast mijn studie!
Extra lang douchen.. heerlijk! Eventjes lekker genieten van de geuren van lush en de warmte over mijn lichaam!
Fantaseren over een toekomstig huisje. Zucht.. ik zou toch wel graag op mijzelf weer willen gaan wonen. Zo leuk om al die huisjes te zien en dan te fantaseren hoe je het zou inrichten!
Oude verhalen luisteren bij opa en oma. Voor een schoolopdracht bracht ik een bezoekje bij mijn opa en oma. Zo lief om te zien hoe enthousiast opa werd bij het vertellen van alle mooie verhalen van vroeger!
Pannenkoeken bakken. Normaal vind ik dit helemaal niet leuk om te doen maar met Wes samen vond ik het zo leuk om te doen. We hadden zulke lol!
Verliefd op Ibiza kijken met een vriendin. Heerlijk om eventjes zo weg te zwijmelen bij de beelden van Ibiza en te lachen. Blijft een te leuke film!

Wat waren jullie geluksmomenten afgelopen week? Ik ben heel benieuwd!

Liefs, Nathalie

7 opmerkingen :

 1. Ik fantaseer ook altijd over een eigen huisje, vooral als ik ergens in de auto of in de bus zit en dan langs een wijkje kom met superveel mooie huizen. De inrichting, de gezelligheid: alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne momentjes, zo leuk om te lezen! Vandaag is het weer zo zonnig, love it! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk lijstje! En oh, Verliefd op Ibiza heb ik nou ook wel vijf keer gezien haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is heel fijn om nog thuis te wonen maar een eigen plekje ga ik nu ook wel van dromen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne momenten! Snap wel dat je droomt van een eigen stek. Heb geduld, dan komt er vanzelf wat op jullie pad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie geluksmomenten. Altijd fijn om iemand blij te maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top