woensdag 8 maart 2017

De leukste hotspots van Amersfoort!

Zoals misschien je misschien wel weet ben ik gek op hotspotjes bezoeken en vind ik koffie drinken bij leuke interieurtjes heel erg tof. Samen met mijn zusje Evelien was ik uitgenodigd door Evelyne om mee te gaan met een blogger-tour door Amersfoort. Een heel leuk dagje vol fashion, food en design. Ik heb echt genoten en wil graag de leukste hotspots die ik heb bezocht met jullie delen! Lezen jullie mee?
 We begonnen bij the Blueberry. Een super tof koffie tentje met een amerikaanse twist. Je kan hier heerlijke koffie drinken maar daarnaast ook kiezen voor heerlijke lekkernijen zijn home-made. En YUM! Dat proef je. Echt heerlijk en zeker een aanrader voor een heerlijke koffie met iets lekkers of een lunch. Bij de ingang van deze hotspot lag een katje. Ik smolt natuurlijk meteen en moest hem even aaien. De kat is hier altijd standaard te vinden en ligt vaak buiten op het bankje te slapen.Leuke inrichting hé? Ik vind het iedergeval super leuk en werd al helemaal vrolijk ervan bij binnenkomst! We kregen een kopje koffie en lekker zoetigheid en toen waren wij klaar om naar de volgende winkels te gaan. We namen een kijkje bij een lingerie winkel en een kleding winkel. Met beide een tof concept wat ik ook graag met jullie deel!

Eerst gingen wij naar Body Dress. Een lingerie winkel met de mooiste merken en een echte passie. Ze verkopen vele mooie merken zoals Prima Donna, Sapph  en Marlies Dekkers. Het fijne aan Body Dress is dat ze het hele jaar door een badkleding lijn hebben. Ideaal als je het aan mij vraagt want in de winter kan je nog steeds op zoek zijn naar die perfecte bikini omdat je een weekje naar de zon gaat! Ik had natuurlijk ook zo mijn favoriet er tussen zitten.Vervolgens zijn wij naar een hele toffe kledingwinkel geweest, namelijk Reuring. De inrichting van deze winkel vond ik heel tof en de etalages waren super leuk ingericht. Het leuke aan deze winkel is dat ze echt de aandacht voor je hebben. Je krijgt tijdens het winkelen zelf een kopje koffie of thee en in de avond en weekenden zelf een glaasje wijn. Ik ga zeker nog maar is een keertje terug in het weekend haha!


Naast hele leuke kleding en accessoires bieden ze ook hele leuke andere dingetjes aan. Zoals kaartjes, handcréme en leuke interieurspulletjes. Het interieur van de winkel is leuk aangekleed met plantjes. Fijn sfeertje als je het aan mij vraagt en zeker een aanrader om even een kijkje te nemen als je in Amersfoort bent. Vervolgens zijn we naar de chocolate company gegaan voor een heerlijke high tea. Ja.. dit was een echte cheat day!


Echt heerlijk was dit! Even lekker bijkomen met een kopje thee en heel veel lekkers! Echt genieten. Vervolgens zijn we naar een Freewave geweest. Een hele fijn kapsalon met echte liefde voor haar. De kapsalon vond ik heel stoer ingericht wat een leuke uitstraling gaf. Ik zal eerlijk zeggen als ik dan weer even bij een kapsalon ben krijg ik echt de kriebels om mijn haar weer eens lekker te laten verwennen.
Ik vond het een super leuke dag en ben enorm heel erg geïnspireerd.
Hou jij ook zo van leuke hotspots bezoeken? Ben jij al bekend met Amersfoort?

Liefs, Nathalie8 opmerkingen :

 1. Ik vond het een super gezellige dag, leuk artikel naat!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuke en mooie foto's! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een hoop mooie foto's! <3 Het ziet er zo gezellig uit. En nu krijg ik helemaal zin om te shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk geschreven!!! En was echt een super leuke dag in Amersfoort :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was echt een super leuke dag! Mooie foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn jullie bij leuke plekjes geweest! Ik ben wel eens in Amersfoort geweest, alleen vond ik er toen niet zo heel veel aan haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Amersfoort is zo leuk! Ik woon er, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk! Ik vond Amersfoort een hele fijne en gezellige stad!

   Verwijderen

Back to Top