vrijdag 10 maart 2017

Review Lush massage bar

Ik ben echt gek op Lush zoals misschien sommige van jullie wel weten. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriendinnetje Marieke een Lush massage bar in de vorm van een hartje. Hoe leuk is dat! Vandaag heb ik een review voor jullie er over geschreven!
 


Deze Lush massage bar is klein van formaat en daarom ook handig vast te houden. In het hartje zitten subtiele glitters en een tintje goud in verwerkt zodat als je het over je huid masseert het een kleine bruintint op je lichaam brengt. Ik vind het een heel leuk en fijn effect geven. Is toch net iets extra's dan de andere massage bars van Lush! Op de foto van de onderkant is het effect het duidelijkste te zien.

Zoals ik al vertelde is het formaat perfect om in je handpalm te leggen. Op deze manier is het masseren van de huid ook gemakkelijker. De geur is heet subtiel en niet te overheersend en dus perfect voor de ultieme huidverzorging. De massagebar is gemaakt van een vaste vorm met een tikkeltje olie wat verzorgend is voor je huid. Ondanks de olie voelt het totaal niet vettig aan en trekt het direct in je huid na het aanbrengen. Wat ik persoonlijk heel prettig vind. Ik hou er niet van om lang te wachten tot een lotion goed is ingetrokken.   


Ik vind de Lush massagebar echt een fijn product en voor iedereen een aanrader. Het maakt je huid duidelijk zachter en het geeft toch even een 'magisch' gevoel. Je huid voelt na het gebruik niet vettig aan en het heeft een subtiele geur. Ik gebruik de massage bar standaard nu na het douchen om mijn huid extra goed te verzorgen.

Ben jij al bekend met de massage bar van Lush?
Welke heb jij in bezit?

Liefs, Nathalie


2 opmerkingen :

  1. Ik heb nog nooit een massage bar van lush gebruikt, maar ik wil het zeker wel een proberen! Want deze klinkt best wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze klinkt echt heerlijk en wat ziet hij er ook mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top