vrijdag 3 maart 2017

Tangled oil treatment review Lush!

Heerlijk, zo'n ochtendje dat je even tijd hebt voor jezelf. Houden jullie daar ook altijd van? Eigenlijk zou ik dat wel vaker willen doen maar het komt er vaak niet van door alle drukte. Nu ik vakantie heb besloot ik gisterochtend even vrij te houden. Ik testte weer een nieuwe product uit van lush. Een heerlijk haarmasker die ik van mijn vriendinnetje had gehad voor mijn verjaardag. Vandaag heb ik een review over voor jullie. Ik kende dit product van Lush nog niet en was heel benieuwd om hem te gaan gebruiken. Het is een soort 'zeepje' aan een stokje wat een echte boost geeft aan je haar. Het is een 'hot oil treatment' wat er voor zorgt dat je haar weer zonder klitten in je haar door het leven kan. Klinkt geweldig! Ik kon daarom ook niet wachten om hem te testen.

Maar hoe gebruik je dit nou? Je kan het stokje in een geschikt bakje of schaaltje leggen en daarbij kan je gelijk heet water koken. Ik kookte gelijk een extra kop thee erbij want het masker moet 20 minuten intrekken. Perfecte combi met een netflix serie erbij vond ik zo!
Vervolgens giet je een beetje kokend water erbij en roer je met het stokje een beetje doorheen. De hot oil treatment doet gelijk zijn werk en je ziet het gelijk in een soort conditioner veranderen. Ik heb er zelf voor gekozen om niet heel de hot oil treatment te laten smelten omdat ik dat voor mijn haar teveel vond. Zo kan ik hem zo meteen nog een keertje gebruiken voor een beauty dagje! Ohja! En het is handig om te weten dat je het wel moet gebruiken op droog haar.Zoals je ziet op de foto's is het een soort conditioner. Toen was het klaar om aan te brengen in mijn haar. Ik heb daarna lekker een lange douche genomen met andere producten van Lush. Ik raad het wel aan om extra goed uit te spoelen zodat er geen restjes in blijven zitten of je haar vettig wordt.
Voor het beste resultaat heb ik het uiteindelijk ook echt 20 minuten laten zitten. Maar met die netflix serie zit je daar zo aan! Op de foto hieronder zie je het effect in mijn haar. Ik heb het zelf met een klemmetje vast gezet omdat ik al vrij lang heb.


Conclusie
Ik vind het persoonlijk echt een fijn product voor een echte boost voor je haar. Het geeft bij mij echt duidelijk minder klitten, het ruikt heerlijk en mijn haar voelt echt verzorgd aan. Het is gemakkelijk aan te brengen en voelt echt als een conditioner die ik altijd gewend ben. Wat ik zelf ook fijn is, is dat je het twee keer kan gebruiken en het niet in één keer op is.

Wat gebruiken jullie van Lush?
Ik ben benieuwd ladies!

Liefs, Nathalie

4 opmerkingen :

Back to Top