vrijdag 5 mei 2017

Can't get enough of minimalistic earrings

Zijn jullie ook zo gek op minimalistische sieraden? Ik kan er geen genoeg van krijgen! Een tijdje geleden had ik een cadeaubon ontvangen van by Caitlin. Een super leuke website die hele leuke handgemaakte sieraden en musthaves. Bij het kiezen welke oorbelletjes ik graag wou was de keuze nog best lastig! Benieuwd wat ik heb uitgekozen? Lees dan snel mee!
Ik wou eigenlijk al heel lang van dit soort oorbelletjes. Ik vind het super leuk staan bij verschillende outfits. De oorbellen zijn van zilver en echt fijne kwaliteit. Ik krijg geen last van irriterende oren en de oorbellen blijven goed van kwaliteit. Ik ben echt dol op dit modelletje en kan ze echt als mijn favoriet benoemen!

De oorbellen kreeg ik super leuk verpakt in een mooi doosje en confetti. Zo kreeg ik bij de oorbellen happy massage pills. De happy massage pills zijn echt to cute! Ze zijn vorm gegeven met leuke gezichtjes en als je ze open maakt zit er een klein papiertje in waar je een klein tekstje op kan schrijven. Leuk om een keertje te gebruiken bij cadeautjes of mee te geven aan mijn vriend.Leukies zijn het hé! De kaartjes die je op de foto's ziet heb ik ook gekregen. Het zijn wenskaartjes maar ik vind het ook leuk om ze op te hangen met washi-tape. By-Caitlin maakt ze zelf en ze zijn van waterverf gemaakt.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe minimalistische oorbelletjes en leuke musthaves? Als jullie ook zo enthousiast geworden zijn als mij kan je een kijkje nemen op haar website. Je kunt hem hier vinden.

Liefs, Nathalie

2 opmerkingen :

  1. Wauw, wat een mooie oorbellen! Ben echt dol op die minimalistische stijl! Ook super leuk hoe het verpakt is, heel vrolijk x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe cute zijn die happy message pills!?!? En ik houd ook echt van minimalistische oorbelletjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top