maandag 29 mei 2017

Little details with this summer look!

Zo fijn het zonnetje en kreeg weer helemaal de kriebels om leuke items te shoppen. Want tja, zo erg in mijn kleding garderobe nog niet echt mee veranderd naar het zomerse weer. Zo gedacht, zo gedaan. Ik ging voordat ik afgesproken had met Evelien nog even de stad in om wat leuks te scoren. Helaas hebben we niet zo heel veel winkelaanbod maar toch vond ik een heel leuk kort broekje bij de H&M! Kijken en lezen jullie mee met deze zomerse outfit?


Hoe leuk is dit broekje hé? Met zo'n cute randje en hij is ook nog eens high weist! Zelf hou ik altijd van hoge broeken, want vind het leuk om bloesjes in de broek te dragen. Het accentueert je taille en dat vind ik bij vrouwen altijd erg mooi. Het stofje van het broekje is ook heel fijn en voelt zacht aan en tijdens het lopen blijft het broekje helemaal goed zitten. Soms heb je nog wel eens dat het broekje erg omhoog kruipt en dat vind ik zelf altijd zo'n struggle! Dit outfitje combineer ik met sneakers met een fluffy balletje erop. Weer zo cute. Ja, ik kan het niet ontkennen maar hou gewoon van dit soort dingetjes!
Bij de schoenen zat ook een roze balletje erbij, maar die heb ik eraf gehaald bij deze outfit. Super handig toch, zo kan je het weer eindeloos combineren en als ik de schoenen liever bij een 'stoere' outfit draag kan ik ze allebei eraf laten.
Hoe vinden jullie mijn outfit? Dragen jullie ook het liefst high weist broeken?

☆ Blouse, H&M
☆ Short, H&M
☆ Schoenen, Beshka
☆ Sunnies, Mango

Liefs, Nathalie?

9 opmerkingen :

 1. Ik ben nog steeds jaloers op je broekje hihi, vind hem heel erg leuk!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat vind ik die hele outfit leuk zeg; de onderkant van dat broekje, je strepentop.. Perfecte combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke outfit! Vooral je broekje is ZO leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk broekje! Erg cute! xx liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattig broekje! Erg leuk zo met die onderkant! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, erg leuk zeg! Wilde dat broekje al kopen, maar nu helemaal! Zooo leuk. Hele toffe outfit, blauw staat je super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt heel mooi! Het broekje vind ik vooral heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een superleuke outfit! Zowel het broekje als de top staan je erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke top! Fijne zomerse outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top