woensdag 17 mei 2017

De leukste gratis festivals deze zomer!

YAY! Heerlijk, de zonnige dagen komen er weer aan! Ik hou echt zo van de zomer. Eindelijk weer leuke jurkjes aan, sandaaltjes en weer een mooie bruine huid. Maar dat niet alleen, ook het festivalseizoen begint weer! Het leek mij daarom leuk om met jullie een aantal gratis festivalletjes te delen zodat als je je een keertje toevallig verveeld of nog geen afspraken op de planning hebt staan je lekker een gratis festivalletje kan meepakken, i love it! Ik heb ze vandaag voor je op een rijtje gezet!Lepeltje lepeltje in Dordrecht
Voor dit te leuke festivalletje kan je met een lege buik naar toe want hier staan allemaal mobiele keukens van maastricht tot groningen. Voor de echte food liefhebbers kan je van alles proeven en eten en natuurlijk heerlijke speciale biertjes en wijntjes drinken.
Daarnaast zijn er ook leuke bandjes en is er naast food ook van alles te vinden op het gebied van mode. Dit festival is van donderdag 25 mei tot zondag 29 mei.

Brocoli festival in Almere
Haha, ik moest zo lachen om deze naam! Maar het heet dus echt zo. Dit festival is gericht op duurzaam met een combinatie van sporten, ontspannen, dansen, gezond, lekker eten, muziek, yoga en gezelligheid! Hoe leuk. Yoga heb ik altijd al een keertje willen doen en de combinatie van sporten, dansen en lekker eten klinkt ook zo tof! Leuk voor een meidendagje dus. Dit festival is op zaterdag 10 juni.

Parkpop in Den Haag
Parkpop staat bekend om zijn kleinschaligheid en bestaat al 37 jaar. Met een leuk podium kan je genieten van de leuskte muziek en gezelligheid in het park. Heerlijk op een zonnige dag met een wijntje erbij! Dit festival is op zondag 25 juni.

Rrrollend festival in Gouda
Ja, eindelijk een foodtruckfestival in mijn hometown! Hier moet ik dus wel een datum voor vrij houden. Rrrollend is dus een festival op gebied van food maar er treden ook leuke bandjes en DJ's op.
Dit festival is op vrijdag14 juli tot zondag 16 juli.

Appelpop in Tiel
Ik denk dat dit festival bij vele wel bekend is. Er zijn twee podia's met verschillende artiesten. Bekend is dat dit jaar Kensington, Kraantje Pappie en Teske op zullen treden. Dit festival is op vrijdag 8 september en zaterdag 9 september.


Musthaves for a perfect festival!

Welke festivals hebben jullie dit jaar op de planning staan?

Liefs, Nathalie

1 opmerking :

Back to Top