woensdag 3 mei 2017

Even bijkletsen.. tentamens, samenwonen en housewarming!

Wow, dit is echt helaas al een tijd geleden. Want jemig, wat een drukke periode heb ik achter de rug. Hoog tijd dat ik met jullie bijklets. Want ik heb namelijk zoveel te vertellen! De afgelopen periode stond even heel de wereld op zijn kop, want plotseling kwamen Wes en ik in aanmerking voor een nieuw huisje! Dit was geweldig nieuws en ik kon het totaal niet geloven totdat ik echt de sleutel pas in mijn handen had.

Tussendoor ging school ook gewoon door. Ik had een week oriëntatie stage, waarbij ik elke dag 5 uur mijn bed voor uit moest en kort daarna had ik ook nog een belangrijk tentamen waarvoor ik heel graag een voldoende wou halen. Bij ons op school mag je namelijk maar 1 toets herkansen in het jaar. Dus tussen het verhuizen door had ik ook nog te maken met school stress.

Na veel inspiratie opgedaan te hebben op pinterest en leuke woonwinkels kon het beginnen. We waren het al snel eens met de kleurtjes die we op de muren wouden doen. Mooie lichte tinten in groen en grijs. De vloer mochten we over nemen van de vorige bewoner wat ook een beetje een lichte grijstint is. Perfect dus! Wel had ik af en toe een beetje stress en twijfelde ik aan mijzelf.. moest ik dan toch echt niet meer doen aan school?

Het leren ging deze periode een stuk makkelijker. Ik merk dat het steeds beter gaat en dat ik echt heel erg moest wennen om weer in de schoolbanken te zitten. Normaal gesproken begon ik echt drie weken van te voren met diehard leren. Nu pas 1,5 week in verband met stage, dus het kon ook echt niet anders! Toch heb ik deze toets het beste gemaakt en heb ik sowieso een zes en misschien zelfs een zeven! Hoe bizar en fijn, want dit geeft mij toch wel echt een zelfverzekerd gevoel!

Maargoed. We wonen nu ehm.. denk anderhalve nu in ons huisje en het bevalt zo goed! Het is nog niet helemaal af want we wachten nog op de gordijnen en een nieuw tv meubel. Zo word het beetje bij beetje steeds meer ons eigen huisje. In middels ben ik wel steeds meer gewend en voelt het zo fijn om weer samen te wonen. We hebben er voor gekozen om nu elke week Hello Fresh te bestellen omdat dat een stuk meer tijd scheelt met boodschappen doen en het is ook nog is super gezond en lekker! Thuis bestelde mijn ouders het ook wel eens en toen was ik al fan!


Natuurlijk hebben we ook een housewarming gegeven. Was echt een geslaagd feestje waarbij familie en vrienden kwamen. Iedereen had wat lekkers meegenomen wat echt super leuk was! Die dag was Wesley ook jarig dus echt een top dagje gehad! Een paar polaroid foto's konden niet ontbreken!


Vanaf vandaag ga ik weer heerlijk bloggen en kunnen jullie week drie keer per week fijne artikels lezen over beauty, lifestyle en fashion. Natuurlijk komen er ook steeds meer leuke interieur artikeltjes voorbij want wil jullie wel steeds meer kennis laten maken met ons huisje! Voordat ik weer eindig met dit artikel wil ik nog even zeggen hoe leuk ik het vind dat ik weer verder kan schrijven en foto's met jullie kan delen, want jullie reacties die zijn goud waard!

Veel liefs, NathalieGeen opmerkingen :

Een reactie posten

Back to Top