maandag 8 mei 2017

Geluksmomenten #7

Hi girls! Wat een fantastische weekjes heb ik achter de rug. Ik ging natuurlijk samenwonen met Wesley, mijn opa en oma zijn bijna 50 jaar getrouwd en ik weer genoten van de leukste geluksmomenten die ik graag met jullie deel!
Genieten van mijn nieuwe hangmat. Heerlijk! We hadden nog haken hangen op het balkon en toen ik een te leuke hangmat bij de hema vond kon ik het niet laten om er eentje te kopen. Zo fijn om in te lezen, slapen en genieten van het zonnetje! I love it!
Housewarming en Wesley's verjaardag vieren. & dit was zooo gezellig! Iedereen had wat lekkers meegenomen en het feestje was zo goed geslaagd!
Mijn kennistoets goed maken. Ondanks de verhuizing had ik ook gewoon een kennistoets. Ik moest dus tussen de drukte gewoon nog leren en vond het maken van de toets extra spannend. Had ik wel goed genoeg geleerd? Maar BAM! Maar m'n toets ging goed! Phiew, dat geeft toch wel een zelfverzekerd gevoel!
Oude flow's lezen. Altijd leuk als je oude tijdschriften tegen komt en weer door kunt bladeren alsof je ze weer helemaal nieuw zijn. Ik kan daar echt van genieten. Net als leuke boekjes lezen!
Onze eerste hello fresh box ontvangen. Van mijn schoonouders hadden we een gratis box gekregen en daarom hebben we onze eerste box besteld. Echt een aanrader. Het is niet alleen handig maar het wordt ook heel netjes verpakt in pakketjes. Ik word helemaal blij als ik de box ontvang en we hebben besloten het te blijven bestellen.
Kroelen met saar. Dit kan ik eigenlijk wel elke week op mijn blog zetten want dit is zo fijn.
Leren in de hangstoel. Ja dit is eigenlijk mijn nieuwe favoriete plekje om te leren. Lekker bij het raam in het zonnetje. I love it! Dat maakt leren net even iets leuker.
Naar Preston Palace met de familie. Mijn opa en oma zijn aankomende woensdag 50 jaar getrouwd dus dat werd gevierd in Preston Palace. Super leuk met heel de familie en wat hebben we het naar ons zin gehad! Ik had een planning gemaakt met activiteiten die we konden doen. Ik ben nu alleen wel heel brak en zit weer klaar voor een college haha!

Wat waren jullie geluksmomenten afgelopen week?
Liefs, Nathalie


2 opmerkingen :

  1. Wat een mooie hoogtepunten! Gefeliciteerd met het 50-jarig huwelijksjubileum van je oma! En wat fijn dat je toets zo goed ging!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top