vrijdag 26 mei 2017

Het onmisbare beautyproduct deze zomer!

Oke, ladies! Dit is echt een artikel speciaal voor vrouwen. Het is mooi weer, leuke jurkjes aan maar ik denk dat iedere vrouw dit probleem wel herkend.. schurende benen. Oke, niet iets waar je als vrouw bepaald trots op bent en ik weet zeker dat dit voor vele vrouwen voor komt!
Ladies, haal die jurkjes maar uit de kast, de dusting power van Lush mee in de tas en je probleem is zo opgelost! Benieuwd naar dit product? Lees dan snel verder!
De silky underwear dusting powder heeft een heerlijke geur van jasmijn en verspreidt een verleidelijke geur en is ook uitstekend voor de gevoelige huid. Nou en of! Wat de gevoelige huid is  in no time niet meer gevoelig! De silky underwear dusting power zegt het eigenlijk al.. het is een poeder die gemakkelijk op de lichaam aan te brengen is. De geur ruikt ook nog eens heerlijk en voorkomt bij de warme zomer dagen dat je benen aan elkaar blijven kleven. De dusting powder zorgt er namelijk voor dat je huid zacht en glad blijven. Een klein scheutje op de benen aanbrengen voordat je van het zonnetje gaat genieten en  je hebt er zoveel profijt van!


Nou ladies, ik zou zeggen. Op naar Lush, want dit is echt het onmisbare beautyproduct voor iedere vrouw deze zomer!
Hebben jullie hier ervaring mee? Ik ben heel benieuwd!

Liefs, Nathalie

4 opmerkingen :

 1. Ik moet echt investeren in dit product! Ik haat schurende benen en dit klinkt als de oplossing. Ik heb er toch al vaak mee in mijn handen gestaan, maar het klinkt zo duur voor een beetje "poeder"...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik snap wat je bedoeld! Maar het voordeel is dat je erg lang met de poeder kan doen:)

   Verwijderen
 2. Oh wat handig zeg! Wist helemaal niet dat lush dit product verkocht. Thanks voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah dit wil ik ook echt proberen! Mooie foto's

  Liefs Marloes - GLAMOURMOES

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top