maandag 22 mei 2017

Outfit with a pink blouse and pretty flowers

Hi girls, vandaag een echt girlie artikeltje online! Want ik heb weer een nieuwe outfitpost met mijn nieuwe roze off-shoulder blouse. Nu het weer lekkerder weer word vind ik het zo leuk om weer leuke kleurtjes te dragen en ik ben gek op off-shoulder shirtjes. Kijken jullie mee naar mijn nieuwe outfit?


Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe blouse. Ik combineer hem met een high weighst jeans en mijn velvet schoenen. De blouse is namelijk wel vrij kort en voor mijn figuur vind ik het niet zo mooi om er dan een lage jeans bij te combineren. Ik vond een bandana wel tot zijn recht komen bij deze outfit en vind het een perfecte combinatie voor de mooie zomerdagen die eraan komen!
Wat vinden jullie van mijn outfit?

Blouse; ZARA
Jeans: ZARA
Velvet schoenen: My Jewelley
Bandana: H&M

Liefs, Nathalie


2 opmerkingen :

 1. Wat een fijne foto's zo met die bloemetjes! En als ik je schoenen zo zie, kan ik mezelf alleen maar meer voor m'n kop slaan dat ik ooit 80 euro heb neergelegd voor zulke soort schoenen maar ze eigenlijk amper draag..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Zonde dat je zulk soort schoenen niet vaak draagt. Ze zijn op vele manieren zo leuk te combineren!

   Liefs, Nathalie

   Verwijderen

Back to Top