woensdag 24 mei 2017

Review marvelous mousse HEMA


Ik kan echt helemaal gelukkig worden van verzorgingsproducten. Ik hou echt van fijne geuren en al helemaal op producten die fijn schuimen. Vaak gebruikte ik toch Rituals. Maar eigenlijk was ik ook wel eens benieuwd naar de producten van Hema. De producten van Hema zijn de helft goedkoper en naast Rituals vind ik ook wel eens fijn om af te kunnen wisselen. Vandaag heb ik een review over de marvelous mousse van Hema.
Ik vind de alle varianten er zo leuk uit zien en de teksten vind ik echt heel leuk. Hema heeft namelijk meerdere varianten. Toch viel mijn oog gelijk op deze variant. Ik vond de tekst erg leuk en het van goude tintjes hou ik wel van! Nu was ik natuurlijk ook wel benieuwd naar de geur.. en hmm! Ik kan je zeggen, die ruikt echt heerlijk!Nu was ik eigenlijk ook wel erg benieuwd naar het resultaat onder de douche. In principe is verpakking heel fijn in gebruik. Het pompje werkt goed en je kan de juist hoeveelheid gemakkelijk aanbrengen op je hand. Het geeft eerst een soort foam die nog geen foam is. Haha! Het is moeilijk uit te leggen maar op de foto zie je het resultaat. Bij het uitwrijven krijg je echt een mouse en is de geur nog steeds zo fijn maar niet té overheersend. Perfect dus!
& na het douchen voel je je helemaal herboren! Maar echt! De zoete geurt van patchouli, manderijn en jasmijn ruik je een uur na het douchen nog steeds. Ik vind het een fijn product wat ik ook andere aan zal raden en voor het prijsje wat je er voor betaald!

De marvelous mousse is voor €4,- te koop en is uit te bereiden met meerdere producten zoals parfum en bodylotion.

Zijn jullie al bekend met dit product?

Liefs, Nathalie

1 opmerking :

  1. Oh ik ben echt heel erg benieuwd naar de geur, hij klinkt heerlijk! <3
    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top