woensdag 10 mei 2017

Review Rimmel Londen Naturel Bronzer

Hey ladies! Al heel lang ben ik op zoek naar een perfecte bronzer. Ik vind het altijd best lastig welke nou goed is en passend bij je gezicht en wil ook niet een te bruin gezicht. Pas geleden probeerde ik er eentje van essence. Natuurlijk niet zo'n heel goed merk maar sommige producten kunnen wel goed zijn. Helaas geen succes want het voelde echt als een laag op mijn gezicht. Maandag kocht ik bij de Etos de Rimmel naturel bronzer. Rimmel was 1 + 1 gratis en ik had nog foundation nodig van Rimmel dus ik besloot hem mee te nemen. Vandaag heb ik een review erover voor jullie girls! Lezen jullie mee?


 


Eindelijke en bronzer dus gevonden. Rimmel belooft dat de bronzer minstens 10 uur blijft zitten en waterproof is! Dat klinkt perfect, dan is mijn make-up niet bij een kleine regenbui gelijk verpest! Ik heb 022 Sun Bronze gekozen. De Natural Bronzer is verkrijgbaar in 4 kleuren: 021 Sun Light, 022 Sun Bronze, 026 Sun Kissed en 027 Sun dance.

Het is een fijne verpakking en er zit 14 gram bronzer in. Nu was ik wel heel nieuwschierig naar de kwaliteit! Vaak heb ik bij bronzers dat het gaat kruimelen en dat er overal om mij heen bronzer te vinden is. Ik was benieuwd of hier de kwaliteit beter van was.Ik bracht de bronzer aan met een kwast en nee! De hoeveelheid die ik aan wou brengen werd verder niet verkruimeld naar de rest van mijn omgeving. De poeder is een fijne structuur wat gemakkelijk aan te brengen was. Ik hoefde niet veel moeite te doen om het natuurlijk op mijn gezicht aan te brengen. De bronzer is dus goed gepigmenteerd en uiteindelijk heb ik ook heel de dag plezier van het resultaat. Hieronder het resultaat met bronzer!


Uiteindelijk kan ik jullie zeggen dat ik blij ben dat ik een mooie bronzer heb gevonden die een mooie naturel look geeft! Uiteindelijk heb ik hem ook even getest met water en ik kan jullie zeggen, hij is ook echt mooi waterproof! Daarnaast vind ik het ook een goede prijs kwaliteit verhouding. De Rimmel Naturel Bronzer is te koop voor €8,99 en is onder andere te koop bij Etos en Kruitvat.
Ik ben ook benieuwd naar jullie mening! Welke bronzer gebruiken jullie?

Liefs, Nathalie


6 opmerkingen :

 1. Deze bronzer lijkt me echt heel fijn, mooie foto's heb je gemaakt! Alleen hij is zo groot, daardoor niet zo makkelijk mee te nemen vind ik :(. Ik gebruik momenteel een bronzer van Douglas uit hun contouring palette. Maar de bronzer van Etos vind ik ook heel fijn, die is ook favoriet hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bronzer vind ik zelf ook zo heerlijk! Vooral in de zomer (en ik word niet echt snel bruin, haha). Deze klinkt in ieder geval heel erg fijn en ook dat het waterproof is! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er mooi uit! Niet te heftig en niet zo'n glitterbom: dat vind ik vreselijk, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heel herkenbaar! Te veel glitter vind ik ook echt vreselijk! Too much, haha!

   Verwijderen
 4. Ziet er veel belovend uit! Leuk artikeltje :) Ben net op je blog terecht gekomen en ik vind dat je dat super goed doet, keep up the good work :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat super lief! Dank je wel! :D Jou pagina ziet er ook super uit, je maakt super mooie foto's! Ben je gelijk gaan volgen op bloglovin! Liefs, Nathalie

   Verwijderen

Back to Top