maandag 15 mei 2017

Take a look in our new home!

Na veel inspiratie opgedaan te hebben, woonwinkels bezocht te hebben en vt-wonen afleveringen terug te kijken waren zowel Wesley en ik het er over eens. We willen het liefst een beetje Scandinavisch huisje met lichte tinten en veel planten. Misschien hebben jullie al wel wat foto's gezien op instagram. Vandaag deel ik met jullie ons resultaat en vind het zo leuk om aan jullie te laten zien! Je huisje inrichten is best spannend maar wel heel leuk! Nemen jullie een kijkje?
Na veel kijken naar kleurtjes hadden we een licht groene tint en grijs uitgezocht van de Histor Collor collection. Zelf leek het mij eerst iets te licht maar de kleur is zo mooi geworden op de muur! Het is echt perfect en precies wat wij hadden gehoopt en gedacht. We hebben een klein muurtje behangen waar de tafel tegen aan staat in een botanisch printje omdat we zo van plantjes houden en perfect bij ons licht groene muurtje en grijze vloer past. Natuurlijk moet ik ook altijd kiekjes maken van Saar erbij! Ze kan er ook echt zo als een prinses bij gaan liggen en foto's maken vind ze altijd hééél interessant!
Maargoed, even terug naar mijn verhaal. Omdat we zo snel onze sleutel van ons huisje kregen besloten we direct op zoek te gaan naar een bankje. Ik had precies een idee in mijn hoofd en we hadden wat gevonden via Wehkamp wat ook nog is direct leverbaar was. Perfect dus! Zo gezien, zo besteld! Maar helaas was het niet de kleur die we hadden gehoopt. Met een beetje een teleurstelling hebben wij hem weer op laten halen en die avond zijn we naar Ikea gegaan met niet echt het idee dat we daar ons ideale bank zouden vinden! Een lichtgrijze bank met van die 'randjes' bij de leuningen en kussens als jullie snappen wat ik bedoel, haha! En nou, hij zit ook nog is super! Zonder twijfel hebben we die avond de bank gekocht en gingen we met een tevreden gevoel naar huis, want ja, toch nog binnen een korte tijd een bankje in huis zonder een te lange levertijd van 8 tot 10 weken.


Het bakkerskarretje heeft Wesley voor zijn verjaardag gehad, hoe leuk hé! Hij past zo goed bij de rest van ons interieur en ik wil hem nog wel verder inrichten maar dat komt allemaal nog wel! Eigenlijk net als de rest van ons huisje want we willen sowieso nog meer plantjes en leuke posters enzovoort!


We hebben ook een super groot balkon die ik ook nog graag wil gaan inrichten maar dat wordt ons volgende projectje. Ik hou jullie graag op de hoogte en wil ook nog leuke inspiratie daar voor op doen. Inspiratie opdoen is zo fijn en ga je zo georganiseerd aan de slag. Pinterest heeft mij echt zo geholpen en natuurlijk andere leuke interieur bloggers!

Wat vinden jullie van ons huisje? Van welke stijl houden jullie?
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op instagram!

Liefs, Nathalie

11 opmerkingen :

 1. Ik vind de inrichting en alle spulletjes echt geweldig!! Ik hou ervan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Hier zou ik zo kunnen wonen, haha! Zo'n heerlijke stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, prachtig! En Saar is zo ongelooflijk knap x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw.. ik ben denk ik een beetje verliefd op jouw huisje! Vooral die hangstoel en het behang op die ene muur! echt een super toffe stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er erg leuk it! En wat een mooie kat zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi interieur! Ahhh ik vind het écht heel tof. Die bank is ook echt gaaf. Gelukkig hadden jullie die nog kunnen scoren bij de Ikea. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je huisje zo leuk geworden! Ah saar gaat op elke foto poseren, schattig. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet het er leuk uit zeg! Mooie kleuren en meubelstukken, tof! En wat een schitterende kat <3

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje, ik ben echt supermegajaloers! Heel erg mooi ingericht. Wil je dat ook voor mij doen??? Haha. Mijn huis is echt een bij elkaar geraapt zooitje, maar dat heeft deels te maken met het feit dat we verwachten snel te verhuizen....zo jammer. En wat heb je een verschrikkelijk mooie poes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, zou het nog zo doen ook! Als je zo meteen gaat verhuizen moet je lekker veel inspiratie opdoen op pinterest:) Dat helpt! Veel succes met verhuizen zo meteen, hopelijk krijg je dan ook een huisje helemaal naar je zin. Liefs, Nathalie

   Verwijderen

Back to Top