woensdag 31 mei 2017

Tips om sneller en veilig bruiner te worden!

De mooie zomerdagen zijn eindelijk in de Nederland en we kunnen eindelijk van het zonnetje genieten. Maar hoe word je nou het snelste bruin? Ik heb de meest handige tips voor jullie zodat ook jij deze zomer poepie bruin wordt!
'Ga aan het water liggen' Ja girls, aan het water word je nog sneller bruin door de uv-stralen in het water. Hierdoor word er een dubbele dosis aan je huid bloot gesteld waardoor je sneller bruin wordt. Pak die leuke flamingo maar en lekker zonnen in het water!

'Probeer elke dag een beetje zon mee te pakken' want als je snel bruin wordt blijft het minder lang zitten dan dat je elke dag een beetje bijkleurt. Ook is het natuurlijk niet erg goed voor je huid om een hele dag bloot gesteld te worden aan de zon..

'Eet wortels en tomaten' je denkt misschien dat dit een fabeltje is maar het is echt zo! Als je elke dag wortels of tomaten. In wortels zitten namelijk caroteen wat er voor zorgt dat je huid bruiner oogt. Dit word elke dag worteltjes of tomaten mee als snack, ook nog is gezond!

'Verwijder dode huidcellen met een scrub' Dit klinkt echt niet verkeerd. Heerlijk scrubje van de Rituals erbij en jezelf extra verwennen met de juiste verzorging is altijd wel fijn!

'En.. smeer  je natuurlijk goed in met zonnenbrand!' Verbranden is nooit goed voor je huid. Je hebt natuurlijk eerder kans op huidkanker, maar je huid kan er ook echt heel lelijk van worden. Vaak koop ik wel zonnebrand die ervoor zorgt dat je sneller een bruine gloed krijgt over je huid. Binnenkort kunnen jullie hier nog wel een review over verwachten. Geen idee welke factor je moet gebruiken? Hieronder heb ik het voor je beschreven:

Huidtype 1; Zeer lichte huid, verbrandt snel, bruint nooit (factor 50)
Huidtype 2; Lichte huid, verbrand vrij snel, bruint langzaam (factor 30- 50)
Huidtype 3; Vrij lichte huid, verbrand niet snel, wordt gemakkelijk bruin (factor 20-30)
Huidtype 4; Iets getinte huid, verbrandt (bijna) nooit, bruint snel (factor 20)

Wat doen jullie om veilig bruin te worden? Ik ben erg benieuwd!

Liefs, Nathalie4 opmerkingen :

 1. Wat een fijne tips! Ik heb ook dezelfde zonnebrand en ben sneller bruiner geworden.
  Love it!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handige tips! Ik heb die zonnebrand met bruiningsversnellers laatst ook gekocht, wat een top product! Ik vind hem ook erg lekker ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wist helemaal niet dat er zoiets op de markt was, haha! Zal er maar eens voor gaan kijken voor m'n vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top