vrijdag 2 juni 2017

Bye may, you made me smile!

Well, hello June! Heerlijk de maand Juni, lekker zonnetje langere zomerdagen en ja de laatste loodjes op school en bijna vakantie. Ik vind de maand Juni nu al fijn. Maaaaaar voordat de maand Juni begint met artikels op mijn blog blik ik nog graag terug naar de afgelopen maand mei!
In de maand mei..
..woonde ik officieel een maand in ons nieuwe huisje! Oh heerlijk want ik heb hier echt van genoten! Ik heb helemaal niet hoeven wennen en Saartje voelde zich al snel op haar gemak. Ik heb een hele leuke housewarming en vriendinnen over de vloer gehad en heb daar echt zo van genoten!

.. heb ik mijn praktijk toets behaald! YES! Echt een last van mijn schouder en vind ik het heerlijk om dit te kunnen zeggen.

.. kocht ik kaartjes voor de sample sale voor My Jewelley. OMG, zei iemand daar sample sale? Volgens mij snapt elke shopaholic dat ik hier geen nee tegen kon zeggen!

.. heb ik het bloggen en foto's maken weer helemaal te pakken. Zo fijn om dit te kunnen zeggen. In de maand April had ik het te druk met verhuizen, school en werken waardoor bloggen even op een laag pitje stond, helaas! Maar de afgelopen maand ben ik weer helemaal terug en vind ik het weer zo fijn om het te kunnen doen!

.. heb ik een super leuk familie feest gehad met mijn familie in Preston Palace, wat echt zóóó gezellig was! Mijn opa en oma waren namelijk 50 jaar getrouwd.

.. ben ik super bruin geworden! Een paar daagjes vrij en lekker aan het strand, heerlijk! Ik kan zo genieten van de zon en kan er echt zo blij van worden als ik weer een bruin kleurtje krijg.

.. kocht ik leuke cadeautjes voor mijn schoonzusje die jarig was. Ik vind het zo leuk om cadeautjes te shoppen en te zien dat iemand zo blij is om het cadeau te krijgen.

Wat maakte jullie de maand mei zo gelukkig?

Liefs,
Nathalie


5 opmerkingen :

 1. Wat een heerlijke geluksmomentjes! Ah en wat een lieve kat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk! Ik word helemaal blij van dit artikel te lezen en de schattige kat <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk allemaal, en je kat is echt een model! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie momenten allemaal! Gefeliciteerd met het behalen van je praktijktoets! En ik ben benieuwd wat je gaat scoren op de samplesale :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!! :-) ik zal een shoplog maken van mijn gekochte items bij de sample sale!

   Verwijderen

Back to Top