vrijdag 9 juni 2017

De perfecte ingredienten voor dé leukste barbecue!✔️

Onlangs schreef ik een heel leuk artikel over hoe ik mijn balkon zou willen pimpen. Het artikel gemist? Klik dan hier. Natuurlijk hoort bij een leuk gedecoreerd balkon ook een tof barbecue feest! Ik zie het al helemaal voor me, leuke accessoires, een mooie barbecue.. en heerlijke receptjes natuurlijk! Vandaag deel ik de leukste inspiratie aan barbecues maar ook de leukste accessoires voor de komende heerlijke zomeravonden!

Nu kwam ik uit bij Kamado Express bbq's die zoveel mooie keus uit keramische bbq's hebben!
Zelf zou ik voor The Bastard Small gaan. Dit is de kleinste  uit The Bastard serie en perfect voor op ons balkonnetje. Hij is ook zelfs gemakkelijk mee te nemen op vakantie of lekker met vriendinnen op een leuk veldje, hoe leuk is dat! Je kan gemakkelijk grillen, side dishes en sauzen maken of je gerecht warm houden. Ik ben benieuwd en denk zeker dat dit een goed begin voor mijn barbecue carrière kan zijn!

Als ik natuurlijk zo'n toffe barbecue zou kopen mogen de leuke accessoires er ook niet bij ontbreken. Mij leek het leuk om echt een thema te kiezen, namelijk flamingo's en roze! Want tja, vrouwen kunnen ook barbecueën!

Accessoires voor op tafel - modemusthaves
Flamingo houder - xenos
Longdrinkglazen en kan - xenos
Flamingo light - xenos
The Bastard - Kamado Express
Flamingo lichtsnoer - VT-wonen
Kleed - HM home
Polaroid - HEMA
Limonade - HEMA
Monolith BBQ  - Kamado Express

Natuurlijk mogen de barbecue accessoires er ook niet bij ontbreken. Zo komen er bij de barbecue wel meer dingen kijken. Wat ik zelf dan handig zou vinden is om gelijk een heel pakket te kopen met de musthaves die je nodig hebt. Hieronder heb ik een kleine checklist met handige tools voor je barbecue als je een toffe barbecue zou aanschaffen!


Een lekker cocktailtje erbij in leuke drinkglazen en natuurlijk een flamingohouder, die mag natuurlijk niet ontbreken. Ik ben benieuwd of ik bij de aanschaf van mijn eerste (baby) barbecue ook zo 'verslaafd' raak net als de eigenaren van Kamado Express. Het moet haast wel zal je zeggen toch met zo'n mooie barbecue en heerlijke receptjes?

Ik kijk ieder geval uit naar de mooie zomeravonden en jullie?

Liefs, Nathalie
Dit artikel is in stand gekomen met een samenwerking.

2 opmerkingen :

  1. Wat een vrolijk artikel, met al dat roze! En die flamingo houder is zo leuk, ik kwam 'm laatst ook al tegen op andere sites :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh wat een superleuke items allemaal! Heel leuk, zo in thema :) Dat kleedje is zo leuk! Ik krijg nu echt zin in lekker (bbq) eten op een fijne zomeravond....

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top