vrijdag 30 juni 2017

Tips om ze zomer zonder 'girl struggles' door te komen!

Heerlijk die zomerse dagen maar ook wel eens een struggle. Vandaag een artikeltje online om als fashionista de warme dagen te overleven! Want hopelijk komen die mooie zomerdagen snel weer terug in Nederland..
Gebruik Silky Underwear van Lush
Silky underwear is echt de uitkomst voor schurende benen. Ik herken dit probleem zo erg en vond het altijd zo'n struggle in de zomer en kon er vaak last van hebben. Onlanks schreef ik hier al een review over. Wil je hem nog terug lezen? Dan kan dat hier. Silky underwear kan je aanbrengen na het douchen zodat je huid niet droog wordt en je dus geen last krijgt van schurende benen. Daarnaast ruikt hij ook nog eens heerlijk!

Steek je haar leuk op!
Om je haar leuk op te steken heb je helemaal niet zo heel veel 'talent' nodig net als de kapper! Er zijn talloze leuke haaraccessoires te koop! Je kan haarbandjes op verschillende manieren dragen wat het juist zo leuk maakt. Leuke krullen, opsteken of een leuke knot! Het kan allemaal. Ik vind de haarbandjes trend super leuk en het maakt ook nog eens je outfit helemaal af! Binnenkort ga ik naar Kos en zal ik zeker leuke outfitpost schrijven om te laten zien hoe je zo'n haarband combineert met je outfit op vakantie.


Gebruik waterproof make-up producten
Ik vind het ideaal om in de zomer waterproof te gebruiken. Meestal ben ik hier niet zo heel fan van omdat het lastig van je gezicht te reinigen is. Maar met warme zomerdagen is dit een uitkomst. Je hebt totaal geen omkijken naar of je make-up nog up-to-date is!

Gebruik fixing spray
Geen fan van waterproof make-up? Gebruik fixing spray. Dit is de ideale oplossing voor de finisching touch van jou make-up! Als je deze spray gebruikt blijft je make-up een stuk langer zitten en geeft het een natuurlijk effect. Weg glimmende huid van de foundation!
8 opmerkingen :

 1. Ik moet Silky Underwear ook echt nog een keer aanschaffen! Lijkt me zo'n fijn spul.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, is echt een aanrader! Ik kan echt niet meer zonder en neem het overal mee naar toe!

   Verwijderen
 2. Handige tips!
  Dat ondergoed lijkt mij heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is van Lush! Een soort poeder die je kan gebruiken om je huid goed te verzorgen en irritaties te voorkomen :-)

   Verwijderen
 3. Ah dat Silky Underwear klinkt fijn; aangezien ik erg vaak rokjes draag heb ik dit probleem nogal vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is echt een aanrader! Ik kan echt niet meer zonder :-)

   Verwijderen
 4. In de zomer kan ik ook niet zonder waterproof make-up! En zo'n fixing spray lijkt me ook wel handig om eens te proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ik ook niet! Waterproof make-up is echt een must!

   Verwijderen

Back to Top