maandag 5 juni 2017

Mijn vakantiebestemming gaat naar..

En de vakantie wordt dit jaar naar.. KOS! Ja, we hebben een vakantie gevonden naar Griekenland en oh wat hou ik hiervan! Kos is nog wel helemaal nieuw voor mij maar ik vind het geweldig om elke keer andere plekjes op te zoeken. Griekenland is wel echt mijn favoriete vakantieland in Europa en toen ik berichtje kreeg om mijn favoriete stad te laten afdrukken was mijn beslissing al snel gemaakt. Hoe leuk is het om van je vakantiebestemming een telefoonhoesje te hebben!
Bij Case Company kan dit nu. De keuze is helemaal aan jezelf. Je kiest je favoriete stad en je merk telefoon en je kan je telefoonhoesje zo ontwerpen naar je eigen ideeën. Hard, soft, flip, mat, transparant cover.. zelf heb ik gekozen voor een hard cover. Zelf vond ik het bij dit ontwerp passen.


Vervolgens kan je een keuze maken uit een keuze voor je ontwerp, zo kan je kiezen uit 6 verschillende designs om een map te maken van jou favoriete stad te maken. Zelf heb ik gekozen voor zwart wit omdat ik dit het mooiste vind passen bij mijn goudkleurige telefoon. Als je meer van kleurtjes houd heeft City Marble dat ook voor jou!


Zelf heb ik dus gekozen om een City Marble te maken van Kos, zo leuk om elke dag weer herinnerd te worden dat ik bijna op vakantie ga en dat maken de vakantiekriebels nog leuker!
Natuurlijk wordt de vakantie naar Kos net zo leuk als de voorpret en kan ik er met mijn telefoonhoesje met een leuke op terug kijken!


'I hope you never forget this moment' Nee, zeker niet en hartstikke bedankt voor deze leuke samenwerking!
Ook opzoek naar zo'n leuk telefoonhoesje om je favoriete vakantiebestemming altijd bij je te hebben, klink dan hier. Je kan hem vanaf 15,95 ontwerpen bij Case Company.

Liefs, Nathalie10 opmerkingen :

 1. Wat ontzettend leuk dat je naar Kos gaat! Alvast veel plezier, en het hoesje is echt ontzettend gaaf 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Zo heb je ook meteen een aandenken aan je reis. Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk bedacht. Zo wordt de vakantie nog leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk dat je naar Kos gaat! En hoe leuk is het om zo'n telefoonhoesje dan te hebben, haha. Veel plezier alvast! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superveel plezier gewenst! Nu heb je voor vertrek zelfs al een topsouvenir!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top