woensdag 7 juni 2017

Review Etos ontharingscrème en olie

Ondanks won ik bij Marituals een Etos ontharingspakket met vier verschillende producten. Happy me, want ik was zo nieuwsgierig hiernaar! Vrijdag ontving ik het pakketje en na het 'sparen' van mijn beenhaartjes waren die er wel klaar voor om getest te worden. Haha! Vandaag een review over de Etos ontharingscrème en verzorgende olie voor na het scheren. Lezen jullie mee?

Ontharingscrème heb ik echt nog nooit in het verleden gebruikt. Het was voor mij een geheel onbekend product en was er niet mee bekend. Zelf had ik nog geen idee hoe ik dit moest gebruiken. Het handige aan dit product is dat er een spatel bij zat zodat je het gemakkelijk aan kon brengen op de huid. De crème is speciaal voor de benen, armen en bikinilijn en dus niet voor de oksels. De crème is voor een gevoelige huid en Etos raad aan om het eerst een klein stukje te testen om te kijken je huid hierop reageert. Bij mij reageert de crème normaal en zodoende heb ik de volgende dag de crème uitgeprobeerd. Na een paar minuten kan je de crème van je benen af halen en ja hoor, alle haartjes waren verdwenen! Van te voren had ik niet gedacht dat het ook echt zou werken, maar wat een perfecte manier van scheren! Het is pijnloos en je hebt helemaal geen last van eventueel schrammetjes. De dagen na het behandelen blijven de haartjes ook lang genoeg weg en had ik stralende gladde benen! Ik ga dit product zeker vaker gebruiken en vind het ideaal voor de zomer! Zo kan ik schrammetjesloos mijn jurkjes dragen! De ontharingscrème €3,19 te koop bij Etos.Vaak gebruik ik na het scheren of na het douchen gewoon een bodylotion voor mijn huid. Eigenlijk had ik er nog niet zo over nagedacht dat er ook een speciale olie voor zou zijn. Zeker bij mijn oksels kan mijn huid nog wel eens rode bultjes krijgen na het scheren dus dit product leek mij ideaal! Bij het aanbrengen van de olie op mijn huid moet ik aan een massage-olie denken. Het voelt heel verzorgend en ruikt heerlijk. Het is in een spray-vorm aan te brengen en makkelijk te masseren in de huid. En ik moet zeggen, ik ben verkocht! Het product is super fijn en maakt je huid nog extra glad en bied de juiste verzorging. Het zorgt ervoor dat de huid niet droog wordt en dit is voor mij ook zeker van belang. Ik heb zo snel benen, vooral in de zomer als ik veel in de zon heb gelegen en heb gezwommen. Dus ook dit is zeker een aanrader! De olie is te koop €2,99

Ik kan echt zeggen dat beide producten aan te raden zijn en dat voor die fijne prijsjes? Aanschaffen dus girls! Zijn jullie bekend met dit soort producten voor het scheren? Wat gebruiken jullie het liefst?

Liefs, Nathalie


4 opmerkingen :

 1. Wat een koopje voor die prijs! Ik vind scheren ook altijd zo'n struggle. Ik ga dit snel ook proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb het nog nooit gebruikt maar lijkt me wel wat hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze nog nooit gebruikt maar bij de lidl hebben ze ook zoiets. Die werkt voor geen meter dus ik ga deze ook even testen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wist niet dat Liddl ook zoiets had! Ben benieuwd wat je van de Etos variant vindt :-)

   Verwijderen

Back to Top