woensdag 14 juni 2017

Shoplog My Jewellery sample sale

Jaaa, vandaag staat de shoplog online van de My Jewellery sample sale ladies! Ik ben gek op sample sales, heerlijk shoppen en leuke koopjes. Toen ik hoorde dat My Jewellery een sample sale organiseerde kon ik het niet laten om hier ook een kijkje te nemen. Een kaartje kostte € 15,00 maar daarbij zat een goodiebag, kreeg je frietjes en een gratis bangle! Bij aankomst kregen we een kopje koffie of thee en het shoppen kon beginnen! Benieuwd naar mijn geshopte items? Neem dan snel een kijkje!De accessoires van My Jewellery vind ik altijd zo leuk! Ik heb wel eens eerder een bangle gekocht, maar wou mijn arm graag wat meer armbandjes geven. Tijdens de sample sale hadden ze zoveel leuke keuze dat ik zo een leuk setje bij elkaar kon shoppen. Kleding, schoenen en tasjes hadden ze ook volop, maar de items die ik had gepast vond ik niet zo leuk bij mij staan.


Als eerst kwam ik een heel leuk horloge tegen, voor.. €15,00! Ik vond dit zeker niet duur en vond het handig dat het gewoon een bandje had met gaatjes. Zelf ben ik gek op koperkleurige accessoires en zocht er gelijk leuke armbandjes en oorbellen bij.


De sample sale van My Jewellery was heel goed verzorgd. Door de warmte kregen we een glaasje water en de prijzen waren echt heel fijn! Bij afrekenen kregen wij een goodiebag en meestal is dit veel reclame, maar deze... was echt zo leuk! Er zaten de volgende items in: een bangle, een hanger voor je zonnebril, chokers, ketting, armbandje, tijdschrift en Arizona! Goed gevulde goodiebag hé? Ik vond het het geld zeker waard!Ik heb in totaal voor € 42,50 geshopt (twee armbandjes, 1 bangle, 3 paar oorbellen en een horloge) Wat vinden jullie van mijn gekochte items? Zouden jullie ook de volgende keer naar de sample sale van My Jewellery gaan? Ik ben benieuwd!

Liefs, Nathalie

6 opmerkingen :

 1. Reacties
  1. Ja hé! Zo leuk leuke items scooren voor fijne prijsjes!

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige sieraden allemaal, vooral dat horloge! En voor zulke prijzen hoef je het ook echt niet te laten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de armbandjes allemaal zo leuk! Je hebt echt goed geshopt <3
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah wat ziet je pols met al die armcandy er superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top