vrijdag 16 juni 2017

Zomers outfitje voor een zonnige picknick!

Heerlijk weer zomers weer in Nederland en dit weekend tropische tempraturen! Perfect om met een leuke roundie en jurkjes naar het strand te gaan of lekker te picknicken. Helaas moet ik nog wel eventjes druk aan de studie maar wil mijn inspiratie wel even met jullie delen! Kijken en lezen jullie mee girls?


Bij Xenos kocht ik een hele ronde handdoek. Ik wou er al heel lang eentje scoren en nu ik er eentje bij Xenos tegenkwam kon ik hem niet laten liggen. Daarnaast had de ronde handdoe ook een fijn prijsje voor €12,95. Ik vind de handdoek echt ideaal te combineren voor een leuke picknick maar ook voor op het strand. Daarnaast heb ik hier ook mijn nieuwe jurkje aan van H&M. Ik ben gek op off-shoulder jurkjes! Ohja en girls! Een flamingo mag ook niet ontbreken. Zo fijn zo eentje waar je je glas in kan zetten. Deze gaat gegarandeerd mee op vakantie dit jaar!
Jurkje | H&M
Haarbandje | H&M
Zonnebril | Mango
Roundie | Xenos

Wat vinden jullie van deze outfit en roundie? Hebben jullie nog leuke zomerse plannen voor dit weekend?

Liefs, Nathalie

8 opmerkingen :

 1. Je ronddien vind ik zo leuk! Wil er ook nog graag een shoppen <3
  Leuke outfit!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De jurk staat je echt heel leuk! Gecombineerd met de roundie geeft het een soort Ibiza vibes. Je beker is trouwens ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke handdoek (en leuk prijsje). Ik heb de jurk ook in mijn handen gehad, nu spijt haha! Liefs Josine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende foto's en een hele mooie, dromerige outfit. Die roundie is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top