woensdag 21 juni 2017

Time to shine with my new earrings!

Als vrouw zijnde kan je nooit genoeg sieraden hebben toch? Ben jij  ook zo gek op leuke sieraden? Dan is dit artikeltje echt iets van jou. In samenwerking met Lana's sieraden mocht ik een leuk paar oorbelletjes uitzoeken. Dit was geen moeilijke keus voor mij en was gelijk verliefd op deze leukies! Kijken jullie mee?


Ik koos voor de creolen 'moon' goud. Normaal gesproken ben ik meer van koper of zilver maar om mijn sieraden wat meer uit te bereiden koos ik dit keer voor goud. Ik vind het leuk om af te kunnen wisselen en bij elke outfit mijn sieraden anders te combineren.

Ik vind de oorbelletjes precies een goede maat. De ringetjes zijn niet te groot en zijn subtiel. Zelf hou ik namelijk niet van hele opzichtige oorbellen. Ik combineer ze met mijn sterretjes oorbellen wat ik echt een super leuke combi bij elkaar vind. Je hoeft niet bang te zijn om de oorbelletjes te verliezen omdat het één geheel is, er zit een haakje aan die je vast maakt en dus geen knopje. Dit vind ik zelf persoonlijk ook mooier.

Zoals ik jullie vertelde zijn deze oorbelletjes van Lana's sieraden. Hier vind je trendy sieraden en accessoires. Van leuke zonnebrillen, haarbandjes tot oorbelletjes en armbanden. En dat allemaal voor een betaalbaar prijsje. Wat ik altijd heel fijn vind, want een shopaholic houd er van om trendy musthaves te kunnen kopen toch?Ik kan jullie vertellen dat ik heel tevreden ben over de webshop. Ze leveren snel en zit veilig verpakt. Boven de €25,00 euro is het gratis verzenden en als je het voor 17:00 uur besteld heb je kans dat het je volgende dag in huis is.

Wil je ook graag deze creolen shoppen? Deze creolen zijn voor €9,95 te koop op de webshop van Lana's sieraden!

Liefs, Nathalie
*Dit artikel is in stand gekomen met een samenwerking.

8 opmerkingen :

 1. Wow! Super leuke oorbellen! En helemaal voor die prijs is het super betaalbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige, subtiele oorbellen! En op je mooie foto's shinen ze al helemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat een leukerds zeg! Leuke prijs ook voor oorbellen. Ik ga eens op de site kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah hoe leuk! Lana is een oud-klasgenootje van mij :)! Kleine wereld haha. xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat grappig! Toevallig zeg, dan is de wereld inderdaad klein! :-) haha!

   Verwijderen

Back to Top