maandag 12 juni 2017

Volg ik jou al op instagram?

Ik ben echt gek op instagram en vind het heerlijk om leuke foto's en feeds te bekijken van bloggers. Om mijn instagram wat uit te bereiden leek het mij wel eens leuk om een lekker spam artikeltje te schrijven. Plaats onder mijn artikel je instagram en ik neem een kijkje op je instagram (en blog) en dan kan ik je gaan volgen! Ik vind het namelijk wel leuk om nieuwe mensen te leren kennen!
Zelf blog ik veel over mode, lifestyle, beauty en een beetje interieur! Eigenlijk heel wat maar ik vind het zo leuk om mij met deze categorieën bezig te houden. Ik vind het heerlijk om te shoppen en de nieuwste trends te volgen op zowel alle vier de gebieden. Waar houden jullie van?


En mijn kat Saartje die ontbreekt ook niet op mijn instagram feed. Dus die zie je vast ook wel eens voorbij komen! Volgen jullie mij al op instagram? Als je een kijkje wilt nemen bij mij, klink dan even hier en laat gelijk ook even een berichtje achter waar jij graag over blogt en foto's van maakt zodat ik ook bij jou een kijkje kan nemen!

Liefs, Nathalie

7 opmerkingen :

 1. Mij volg je al wel denk ik! (@laviededaphne) en ik jou ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik ben Laura en ik blog op achttienn.wordpress.com. Het liefst schrijf ik over snailmail of maak ik een shoplog, maar ik post ook graag persoonlijke berichten of DIY's. Mijn insta is achttienn_ en ik volg je alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk.
  Ik ben je gaan volgen.
  Echt een mooie feed heb je!
  Mijn insta is: @bloggirlsthings

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg je al heel lang! <3
  Insta: Silkeblogs

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top