maandag 19 juni 2017

Vrolijk de week beginnen met geluksmomenten!

Vandaag sta ik met de gedachte op.. mijn allerlaatste kennistoets van dit jaar. Psychologie. Een heel pittig onderdeel maar ik denk dat ik er klaar voor ben. Mijn geluk kan niet op als ik deze mag behalen. Dan betekend het dat ik alleen nog mijn herkansing moet knallen. Vandaag vond ik het een mooi moment om weer de week te starten met wat geluksmomenten van de afgelopen weken. Wat heeft mij aan het lachen gemaakt en waren kleine maar ook grote geluksmomenten? Lezen jullie mee?
Een nieuwe serie ontdekken. Ik ben samen met Wesley begonnen aan the 100. Een hele leuke spannende serie met vier seizoenen! Heerlijk, kunnen we nog wel even vooruit.
Naar de sample sale van My Jewellery. Heerlijk shoppen en leuke koopjes scoren! Ik hou er van. Op mijn blog heb ik hier ook een shoplog over geschreven. Als je die hebt gemist kan je hem hier vinden.
★ Lekker bruin worden van het heerlijke zonnetje hier in Nederland. Zo fijn! Ik moet veel leren maar doe dat wel regelmatig in de hangmat. Hierdoor heb ik al een lekker kleurtje al gekregen. Echt ideaal voor Griekenland! Kan ik daar nog bruiner worden hihi!
Super leuke kokodama's ontvangen. Ik won deze via instagram. Zoals sommige misschien wel weten ben ik gek op plantjes in huis! Deze krijgen nog een leuk plekje maar moet nog even kijken waar. Kokodama's zijn plantjes in een soort kokosnoot. Ik vind ze te leuk!
Inspiratie opdoen voor leuke plekjes in Griekenland. Ik ben echt aan t aftellen voor de vakantie en kan niet wachten om weer heerlijk in de zee te zwemmen en leuke plekjes en terrasjes te bezoeken in Griekenland.
Een stapje dichter bij mijn propedeuse komen. Ik had dit nooit verwacht van mijzelf en ben zo blij! Weer een toets gehaald. Ik moet er nu nog twee maken. (één dus vandaag en de andere over twee weken) daarnaast nog een presentatie knallen en als ik dit dan ook heb gehaald, heb ik dus mijn p binnen! Ik duim zo hard :-)
Een leuk pakketje krijgen van Wesley. Met snoepjes en een lief kaartje, voor bij het leren! Ik zat er echt even doorheen en overzag het allemaal niet meer. 'S ochtends toen ik wakker werd stond dit leuke pakketje op mij te wachten en kreeg ik weer een beetje hoop. Zo lief!!


Wat waren jullie geluksmomenten de afgelopen tijd? Ik ben heel benieuwd!

Liefs, Nathalie

2 opmerkingen :

  1. Oeh, ik ga even je shoplog van My Jewellery bekijken want nu word ik wel heeel benieuwd! Mijn geluksmomenten van de afgelopen tijd vonden vooral afgelopen weekend plaats; ik had eindelijk vakantie, at m'n eerste ijsje van het jaar, scoorde een supergoedkoop jurkje en heb superfijn kunnen genieten van de vrijheid!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh heeeerlijke geluksmomenten heb je ook gehad zeg! Fijn dat je klaar bent met school en super leuk dat je een jurkje hebt gekocht! :-)

      Verwijderen

Back to Top