woensdag 28 juni 2017

Zes dingen die ik echt niet kan!

Zelf hou ik echt van persoonlijke artikeltjes. Soms is het gewoon fijn om dingen te lezen en dat je denkt.. 'Oh, gelukkig ik ben niet de enigste die dat heeft' of 'Dit is zo herkenbaar!'. Daarom vandaag een artikeltje met een aantal dingen die ik echt niet kan!
Ik kan zeggen, soms voel ik echt wel eens te perfectionistisch.. ik kan namelijk echt niet op de bank neerploffen als het huis nog een zooitje is of er bepaalde dingen die goed liggen. Oke, dit klinkt wel heel extreem maar als er allerlei accessoires overhoop liggen of de hangstoel in huis scheef hangt kan ik mij daar echt aan irriteren en moet ik dit toch echt eerst even goed hangen of opruimen. Ik kan gewoon niet 'rusten' als het rommelig in huis oogt.

Ik kan niet normaal één dag van te voren mijn koffer inpakken. Echt waar. Ik moet altijd een week van te voren van alles pakken en het liefst trek ik alle kleding niet meer aan zodat ik zeker weet dat ik het mee kan nemen op vakantie. Ik vind het altijd zo fijn om te rommelen en met vakantie al bezig te zijn. Leuke dingetjes kopen en lijstjes maken wat ik niet moet vergeten.. maar ook tien keer voordat ik vertrek mijn koffer checken of ik alles wel mee heb. Ik ben namelijk wel eens vergeten mijn lenzenvloeistof mee te nemen op vakantie, nou dit wil je niet! Ook de pil check ik duizend keer.. vaak doe ik hem ook in mijn portemonnee, tja klinkt misschien gek maar je zou hem maar vergeten en dan nog eens ongesteld worden op vakantie.. Oh, nee echt niet!

Ik kan gewoon geen foto laten staan als het naar mijn idee niet passend is. Mijn instagramfeed moet dus helemaal passend zijn.. Ik vind het gewoon leuk om het helemaal passend te houden en hou ervan om mooie instagram accounts tegen te komen. Ook weer zo'n perfectionistisch trekje maar vind het gewoon leuk!

Ik kan echt niet rustig eten. Soms denk ik wel eens, ik ga hapje voor hapje mijn mes en vork neerleggen op tafel maar dit lukt mij negen van de tien keer echt niet. Vaak ga ik dan toch weer snel eten omdat ik trek heb haha!

Ik ben een echte shopaholic en het liefste koop ik elke maand nieuwe outfits. Ik kan ook gewoon echt niet heel lang een outfit leuk blijven vinden. Vaak ben ik het na een aantal keer dragen weer zat en dan wil ik weer nieuwe items die weer in de winkel liggen. Vaak als ik het even weer laat hangen vind ik het later wel weer leuk. Soms denk ik wel eens dit item blijf ik een hele lange tijd leuk vinden, maar dan na een aantal weken is het weer 'normaal'. Herkennen jullie dit ook? haha!

Nagels lakken, ik wou dat ik dat kon. Ik kan gewoon echt niet mijn nagels lakken. Vaak denk ik dan alweer dat ze droog zijn en dan stoot ik weer ergens tegen aan en dan zijn mijn nagels weer beschadigd. Ik heb de hoop maar opgegeven en draag nu eigenlijk niet vaak meer nagellak.. Zo jammer want vind het wel heel verzorgd en netjes staan!


Ik ben ook benieuwd naar jullie! Wat is een kernmerk van jou wat je echt totaal niet kan? Ik wil hierbij zeggen dat je je er niet voor hoeft te schamen en probeer er om te lachen. Iedereen heeft wel een gekke kenmerk waar je juist om moet kunnen lachen! Herkennen jullie ook dingen van mij?10 opmerkingen :

 1. Oh, rustig eten, dat kan ik ook echt niet. Helemaal als je met iemand aan het eten bent die dat wel doet is dat zo lastig! Ik ben altijd veel vroeger klaar en dan zit je het andere persoon een beetje aan te staren totdat ze ook klaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen! Ik ben ook een enorme perfectionist als het op Instagram aankomt. Nagels lakken is ook niet mijn grootste talent en voor mijn koffer inpakken moet ik ook altijd nogal veel tijd inplannen ;) Verder kan ik veel technische dingen niet. Een computerprobleem oplossen bijvoorbeeld. Mij niet gezien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, wat leuk om te lezen!
  Nagels lakken kan ik dan wel weer heel goed. Ik kan hier echt de tijd voor nemen.
  Rustig eten kan ik ook totaal niet en mij langer dan 30 minuten op concentreren is ook niet mijn sterkste kant, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wou dat ik dat ook kon voor nagels lakken. Vaak schat ik het te snel in en ben ik t ongeduldig om al iets te gaan doen. Eigelijk moet ik een filmpje ondertussen gaan kijken ofzo:-)

   Verwijderen
 4. Koffer dik een week van te voren inpakken doe ik ook altijd! Vind het altijd zo'n feestje en vind het fijn om daar helemaal de tijd voor te nemen <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, heel grappig om te lezen! Bij mij is het niet rustig kunnen eten net andersom: ik eet enorm traag, en ben altijd als laatste klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te lezen! Ik ben juist heel slecht in snel eten haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top