maandag 17 juli 2017

Checklist om zorgeloos op vakantie te gaan!

YAY! Het aftellen kan beginnen want ik ga bijna op vakantie! Ik ben zo iemand met teveel zenuwen dat ik iets vergeet en moet altijd alles twintig keer checken. Dit keer heb ik mijzelf voorbereid zodat ik dit gevoel niet meer hoef te hebben. Want tja, ik kan het soms nog in het vliegtuig hebben dat ik denk.. ehh? Ben ik nou mijn bikini niet vergeten?


Hoe leuk is trouwens dit shirtje die je ziet op mijn flatlay? Toen ik hem zag moest ik hem wel hebben, zo'n toepasselijk shirt voor bij mijn blognaam :-) Maargoed, om terug te komen op het spullen pakken. Tja, ik ben dus zo. En als je het herkend is dit écht een handig artikel voor jou. Ik heb namelijk een lijstje gemaakt met hokjes zodat je het gemakkelijk kan afvinken. Op die manier kan je ook niet meer twijfelen dat je het in je koffer hebt gestopt omdat er al een vinkje bij staat.
Ik vind het een super handig hulpmiddel, vaak ga ik dus veel te veel twijfelen of ik iets wel heb ingepakt en dit is een fijne geruststelling dat ik ook echt wel alles mee heb en ik mij niet teveel zorgen hoef te maken. Soms kan ik iets twintig keer nakijken en zelfs twijfelen onderweg naar schiphol of ik alles wel mee heb. Ik ben namelijk wel eens mijn lenzenvloeistof vergeten tijdens een reisje en dat was echt niet fijn! Maar goed, mijn zelfontworpen lijstje moet hiervoor de oplossing zijn. Handig hé? Ga jij ook binnenkort nou op vakantie? Of vind je het fijn om ook dit bestandje te hebben, laat het in een reactie hieronder weten. Dan mail ik hem naar je toe!

6 opmerkingen :

 1. Ik vind dat shirtje echt fantastisch op die foto! En handige paklijst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superhandig lijstje! Ik gebruik echt altijd lijstjes als ik op reis ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super handig! Ik ben al terug van mijn vakantie naar Kos en ik heb wel wat leuke tips voor je! Ik was al een aantal keer eerder in Kos-Stad geweest maar ontdekte nu andere plekjes die écht de moeite waard zijn. Ik weet niet precies waar je zit, maar als je Kos-Stad iets uitfietst heb je in het stuk tussen de kleine en de grote haven heel veel leuke plekjes! Bella Vista Café is heel leuk, je zit te eten precies aan de zee. Al Dente is ook echt een restaurant waar je naartoe MOET gaan, je zit met je voetjes in het zand, het eten is super lekker en je hebt echt een SUPER mooie, romantische zonsondergang. Aan de overkant van deze straat zit een superleuk tentje: Lukumi. Dit is heel modern en superschattig! Ze hebben van die leuke milkshakes met 1000 toppings, marmeren tafeltjes, heel mooi servies, super lekkere gebakjes, smoothies en nog veel meer! Heeeele fijne vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooooooh wat krijg ik nu toch zin in de vakantie!! wat een super leuke tips zeg, die milkshakes en romantisch eten.. wauwie! Ga zeker je tips opvolgen en je ziet vast foto's op instagram terug! 😃 bedankt voor de leuke tips meis! 😘

   Verwijderen

Back to Top