vrijdag 21 juli 2017

Interieur hotspot OAK in Den Bosch!

Een tijdje geleden ben ik met mijn zusje in Den Bosch geweest om leuke hotspots op te zoeken. Eentje daarvan was OAK. Ik ben gek op interieur hotspots en vind het te leuk om die ook met jullie te delen. Ik stond verrast van Den Bosch! Wat een leuke stad is dit met veel leuke winkeltjes die we niet hier in de buurt van Gouda hebben. Heel veel winkeltjes zoals OAK zijn eenmanszaakjes en dus echt leuke bijzondere hotspotjes. Helaas hebben we niet genoeg tijd gehad om alles te bezoeken en gaan wij zeker nog een keertje terug. Maar goed, om terug te komen op OAK laat ik leuke kiekjes zien en vertel ik jullie hier wat meer over! Lezen en kijken jullie mee?OAK is een klein winkeltje gevestigd dus in Den Bosch wat een combinatie is van mode en interieur. Dat vind ik persoonlijk echt een hele leuke combi omdat ik zelf dol ben op beide! Ik vind het heel leuk dat plantjes een steeds grotere trend wordt en dat winkels dat ook meenemen in hun concept!

OAK verkoop verschillende merken op gebied van wonen (Bloomingville, Storytiles, Moebe) en mode (Komono, Cheap Monday) De winkel maakt gebruik van minimalistische en Scandinavische details. Dat zie je ook terug in de etalage waar ze werken met origami. Op de website kan je vinden hoe ze elke keer de etalage weer veranderen en hoe je zelf ook de origami kan vouwen.

Leuke kiekjes hé? Ik vond de winkel echt ook prachtig en elk dingetje wou ik wel kopen want alles kon zo in mijn interieur en was precies mijn stijl! Om eerlijk te zijn vond ik de eigenaresse wat minder gastvrij. De winkel zelf was echt een plaatje!Ook een keer OAK bezoeken in Den Bosch? Het adres en de openingstijden zijn:
Adres          Snellestraat 45
Postcode     5211 EM Den Bosch

Maandag     gesloten
Dinsdag      10:00 tot 18:00
Woensdag   10:00 tot 18:00
Donderdag  10:00 tot 18:00
Vrijdag        10:00 tot 18:00
Zaterdag      10:00 tot 17:30
Zondag        13:00 tot 17:00


4 opmerkingen :

 1. Wat super mooi ingericht en wat een toffe hebbedingetjes hebben ze daar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een heel leuk winkeltje om eens te bezoeken als ik in Den Bosch ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er heel leuk uit! Als ik eens in Den Bosch ben ga ik hier zeker langs! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke winkel! Ziet er erg gaaf uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top