vrijdag 14 juli 2017

Mijn zomerse plannen deze vakantie!

Ein-de-lijk! Die P binnen en dus vakantie! Tijd om te genieten en leuke plannen te maken deze zomer. Maar wat heb ik eigenlijk deze zomer op de planning staan? Ik ben zo exited dat het nu eindelijk vakantie is en daarom leek het mij leuk om mijn plannen met jullie te delen! Lezen jullie mee?

Bril: primark / Brillenkoortje: My Jewellery

Op vakantie naar.. Kos!

Ik denk dat sommige het artikel al hebben gelezen. Ik ga samen met Wesley deze vakantie naar Kos. Wij zijn echt verliefd op Griekenland en wouden er dit jaar weer heel graag naar toe! Helaas zijn de vakanties niet héél goedkoop naar Griekenland. Toch vonden wij voor een fijn prijsje in Kos een leuk appartementje waar wij lekker gaan genieten. Heerlijk weer even van de zee genieten, bruin worden en leuke tripjes maken! Wat onze tripjes gaan worden hou ik nog even geheim. Want dit wil ik zeker nog als met jullie zo meteen delen als ik op vakantie ben geweest.

Pre-shopping

Heerlijk die vakantiekriebels en natuurlijk had ik dit ook op mijn lijstje staan. Ik ben vorig weekend al leuke jurkjes wezen kopen en heb het internet al af gezocht want niks is leuker dan leuke kiekjes maken en in te leuke jurkjes lopen op vakantie! Ik moet alleen nog wat beauty dingetjes kopen maar dat ga ik een deze dagen nog wel inkopen.

Hééél veel werken

Al dat shoppen kost natuurlijk ook geld. Dus ik ben ook extra veel aan het werk. Nadat we terug komen van vakantie heb ik nog wel een weekje vrij maar voorderest werk ik zoveel mogelijk. 'Work hard so you can shop harder, toch?

Ons balkonnetje inrichten

Na de vakantie willen we nog wel ons balkon leuk inrichten. Daar is nu totaal nog geen aandacht aan besteed. Ik heb al wel heel veel inspiratie opgedaan. Een tijdje geleden heb ik hier ook een artikel over geschreven. Na de vakantie is het wel tijd om het aan te pakken. Hopelijk zijn er dan leuke tuinmeubelen in de sale. Eigenlijk kan ik echt niet wachten want mijn handen kriebelen om het aan te pakken!

Tijd met vriendinnen en boyfriend!

En dit is zo lang geleden. Met school moest ik zo vaak afspraken afzeggen en kon ik soms hele weekenden niks doen. Eindelijk heb ik meer tijd en heb ik weer lekker veel afspraken staan met vriendinnen, mijn moeder en met Wes. Met mijn moeder ga ik lekker wat drinken op terras, ik ga binnenkort weer een dagje naar de sauna en een avondje foodtruck staat ook al op de planning. Zo fijn die vakantie, tijd om weer bij te kletsen met vriendinnen en quality time in te halen met Wes!

Toerist in eigen land

Ook wel eens fijn, toerist zijn in eigen land. Zo kunnen we leuke hotspots opzoeken en leuke steden bezoeken. Nederland kan ook op deze manier leuk zijn!

Wat zijn jullie plannen deze zomer?4 opmerkingen :

 1. Gefeliciteerd met je propedeuse! Wat goed!! Heerlijk dat jullie naar Kos gaan! Alvast heel veel plezier en geniet van je zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat je lekker op vakantie naar Kos gaat! Fijn vooruitzicht is dat. Ben benieuwd naar alles wat je geshopt hebt en naar de foto's waarop je het straks aan hebt als je op vakantie bent. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt heerlijk vooruitzicht! Kan niet wachten om m'n items te laten zien! Maar nog even wachten met foto's maken hihi :-)

   Verwijderen

Back to Top