woensdag 5 juli 2017

Mini interieur shoplog den Bosch!

Ik ben gek op plantjes, cactusjes en alles wat maar groen is. Wat jullie ook vast wel is opgevallen op mijn instagram. Van botanische printjes op de muur tot leuke lijsten en kussentjes! Maar mijn interieur is nog laaaang niet af en vind het altijd weer leuk om nieuwe spulletjes te scoren! Gisteren had ik dan eindelijk vakantie en om dat te vieren ging ik met Evelien naar den Bosch om leuke hotspotjes op te zoeken. Vandaag mijn aankoopjes daarvan online!Plantjes en een tweede kneus..

Plantjes kan ik dus niet genoeg hebben en toen ik leuke hotspots tegen kwam met plantjes kon ik het natuurlijk niet laten om er eentje te kopen. Al een tijdje was ik op zoek naar dit hangplantje en toen ik hem zag voor slechts €3,- moest ik hem wel meenemen bij Oak! Dit is een hangplantje die heeel snel gaat groeien. Dus ben heel benieuwd hoe hij er over een maandje uitziet. Ook bij werk aan de winkel hadden ze zoveel keus aan plantjes maar ook tweede kneusjes. Ik moest zo lachen om dit begrip! Een tweede kneus en zo'n leuk concept! Tweede kneusjes kunnen niet meer worden verkocht omdat ze er slecht aan toe zijn. Plantjes die kneusjes zijn geworden mogen worden geadopteerd.  Maar ook echt geadopteerd, je krijgt namelijk een bewijs mee en je geeft je plantje een naam met bevestiging dat je je nieuwe baby goed gaat verzorgen. Ik koos ook voor een babytje want die stond perfect bij mijn andere nieuwe aankoop! Ik vind dit concept echt super! Zo worden er geen plantjes zo maar weg gegooid en krijgen ze nog een tweede leven.

Potjes met printjes en kleurtjes

Ik ben echt fan van Sostrene Grene. Ik vind deze winkel echt geweldig en baal er echt van dat we niet zo'n winkel in Gouda hebben. Ik kan echt zo blij worden van stationary en ze hebben altijd leuke accessoires voor het interieur voor een betaalbare prijs. In den Bosch hadden ze wel een Sostrene Grene en ik kon het niet laten om natuurlijk even een kijkje te nemen. De potjes waar de plantjes in zitten zijn van Sostrene grene en kocht ze echt voor een koopje. Het groene potje was €1,34 en het kleine potje met streepjes €1,49. Koopjes toch? Daar kon ik deze leukies niet voor laten staan!

Een ijzer mandje

Ik heb een paar tinten koper in huis om bij mijn interieur warmte erin te brengen. Ik vind koper persoonlijk een hele mooie kleur en ben er gek op! Ik kwam ook bij Sostrene Grene een koper mandje tegen en ook dit koste niet veel, namelijk €2,69. Voor dat geld wou ik hem wel meenemen en kijken hoe ik dit in mijn interieur kon combineren. Vaak moet ik gelijk een beeld hebben hoe ik het wil inrichten of wil neerzetten. Anders ben ik altijd bang voor een miskoop en dat vind ik zonde. Maat het mandje heeft al een super leuk plekje gevonden. Met het plantje.


En nog meer aankoopjes bij werk aan de winkel..

Bij werk aan de winkel kwam ik nog zulke leuke dingetjes tegen en zodoende een heel leuk diamantvormige frame van koper. Het leuke aan dit is dat je er een leuk plantje in kan doen zoals een luchtplantje. Deze plantjes hebben geen grond nodig en per week alleen een beetje nat gespoten te worden. Het diamantevormige frame kan je daarbij ook ophangen of leuk neerleggen. Ik heb ervoor gekozen om hem nog neer te leggen maar misschien hang ik hem in de toekomst wel op. Het frame en het luchtplantje heb ik beide voor €2,95 gekocht.


Zie je ook het blokje op de foto? Dit is speciaal voor kaartjes of ook leuk voor poloroid/foto's! Ik kocht er eentje voor €2,95 en vind het heel handig. Ik heb namelijk echt een zwak voor leuke kaartjes en teksten en koop daarom echt te vaak kaartjes voor in huis. Natuurlijk kan je ze leuk ophangen met washi tape maar dit vind ik ook erg leuk! Is weer eens wat anders, toch?

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? Binnenkort komt er ook een artikel online van de hotspots waar ik deze leuke artikeltjes heb gekocht, dus hou mijn blog in de gaten! Zijn jullie wel eens in den Bosch geweest? Ik ben iedergeval fan!

9 opmerkingen :

 1. Superleuk! Ik vind die potjes met print echt te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke planten! Ik zou ook graag veel meer planten willen, maar ik kan ze niet zo goed onderhouden :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je brengt me gelijk op een leuk idee! Zal binnenkort een artikel plaatsen hoe je plantjes het beste kan onderhouden:-)

   Verwijderen
 3. Ahhh wat een super mooie planten, ik krijg nu zin om te shoppen! Binnenkort ga ik weer verhuizen, hopelijk heb ik daar plek voor wat leuke plantjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke plantjes heb je gekocht! Ik wil ook nog graag een luchtplantje voor in een potje in mijn macramé hanger, staat zo schattig :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die draadmand is echt heeel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaa, Sostrene Grene is echt geweldig! En oh wat een schattige naam, tweede kneusjes, haha! Kon je die er zomaar bij krijgen of kostten ze minder?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die mag je echt 'adopteren' dus je krijgt se mee! Vond het zo'n leuk concept!:-)

   Verwijderen

Back to Top