woensdag 26 juli 2017

New in: bikini My Jewellery

Oooh, bikini's! I love them en ik kan er geen genoeg van krijgen. In maart kocht ik nog een bikini bij de Hunkemöller sample sale met de gedachte ik ga geen nieuwe bikini meer kopen dit jaar! Maar ik kon de verleiding niet weerstaan om er toch nog eentje voor de vakantie in Kos aan te schaffen. Ik vond hem namelijk zoooo leuk! Benieuwd? Neem dan verder een kijkje!Deze bikini kocht ik bij My Jewellery. Al een paar keer had ik hem voorbij zien komen op instagram en wou ik mij inhouden. Zoals ik vertelde ga ik bijna naar Kos en eigenlijk vind ik het dan leuk om toch weer een nieuwe bikini erbij te hebben. Gelukkig was het een fijn prijsje en kon ik het niet weerstaan en kocht ik hem. Zelf word ik altijd erg bruin in de zomer dus dan vind ik het altijd mooi om felle kleurtjes of witte bikini's te dragen.

Zoals jullie zien is de basis van de bikini vel roze en hebben ze randjes andere kleurtjes. Super vrolijk! Het leuke van de gekleurde randjes is dat ze met een steek er aan genaaid zijn. Persoonlijk vind ik dit een heel tof effect geven! Vorig jaar had ik al een hele leuke ketting gekocht, het leuke is dat hij heel leuk bij deze bikini te combineren is en een je hiermee een echte beach look creëert!

Helaas, na een aantal krer dragen op Kos vindt ik de kwaliteit minder. De randjes die er aangenaaid zitten laten na twee keer zwemmen een beetje los. Verder blijft de kleur wel het zelfde ondanks het vele zwemmen en de zon! 

Wat vinden jullie van mijn bikini? Hebben jullie ook een bikiniverslaving?
5 opmerkingen :

Back to Top