maandag 10 juli 2017

Old-school outfit of today!

Een aantal weken geleden had Wesley kaarten gewonnen voor de flying dutch. Super leuk en hierbij moest er een outfit gescoord worden! De code was namelijk rood in Amsterdam maar aangezien ik niet echt een festival outfit had met de kleur rood gingen we op pad voor nieuwe items! Iets uit mijn comfort zone want basic T-shirts draag ik eigenlijk bijna nooit. Vandaag deel ik deze outfit met jullie!Bij de Mango vond ik het shirtje met super-women erop. Normaal gesproken zou ik er voorbij gelopen zijn en richting de pastel tinten gelopen zijn. Nu zag ik de kleur rood dus besloot ik hem mee te nemen naar de paskamer. Eenmaal aan getrokken vond ik hem nou niet zó leuk dat ik hem wou kopen. Maar met een leuk rokje erbij te combineren leek mij wel heel leuk.

Eenmaal gecombineerd met het rokje en de juiste accessoires vind ik de outfit echt super leuk! Ik draag nu nog regelmatig deze outfit wat ik ook wel weer is leuk vind! Op deze manier ben ik toch wat anders gaan proberen te combineren. De bandana die ik draag is eigenlijk gewoon een zakdoek. Ik wou persé een rode bandana erbij dragen omdat dat deze outfit helemaal afmaakt. Na een lange zoektocht en elke winkel af gegaan te zijn had ik bijna de hoop opgegeven. Totdat ik als tip kreeg om bij de zeeman te kijken. En hoe grappig! Daar verkochten ze rode zakdoeken!Wat vinden jullie van dit outfitje? Ik heb mijn bril echt voor een koopje gescoord bij de primark! Zelf heb ik ook gewoon lenzen en wil ik graag maar eens een 'echte bril' kopen bij Polette! Hoe vinden jullie deze bril bij mij staan? Gaan jullie ook wel eens uit de comfort-zone op fashion gebied?


12 opmerkingen :

 1. Superleuke outfit! Ik ben echt weg van t-shirts met de kleurencombi wit en rood!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel meis :-) ik ben ook steeds meer dol op die t-shirts aan t worden :-)

   Verwijderen
 2. Heel erg leuk om te zien dat je uit je comfort zone bent gestapt! Soms kan dat echt voor verfrissende inzichten zorgen. Daarom pas ik bijvoorbeeld alle kleding waar ik over twijfel graag even in de winkel, dan durf je veel sneller iets nieuws te proberen. Het werkt bij mij erg goed als ik bijvoorbeeld een outfit/stijl in gedachten heb, en dan items ga shoppen die erop lijken. De outfit staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies, dat is zeker een goede! Ik moet dat ook toch vaker gaan doen :-)

   Verwijderen
 3. Wat een onwijs leuke outfit en helemaal toepasselijk voor een festival! Ik vind dat sjaaltje je ook echt heel leuk staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel :-) ik vind het ook zo'n leuk festival outfitje! Maar draag het nu ook vaak bij schooldagen!

   Verwijderen
 4. Bril staat je super leuk en nu kun je ook je Polette exemplaar bestellen! Yay! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit :) Ik vind je schoenen ook zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cute zijn ze hé! Draag ze ook regelmatig, vind ze ook zo leuk! :-)

   Verwijderen
 6. Wauw wat een toffe outfit! En wat ben je mooi bruin!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top