woensdag 19 juli 2017

Review flat foundation brush Etos

Al een tijdje was ik op zoek naar een goede foundation kwast. Ik vind het lastig om in te schatten welke kwast nou goed in gebruik is en bij het shoppen kwam ik de Etos kwasten tegen. De kwasten waren voor een fijn prijsje geprijsd en besloot ik de foundationkwast uit te testen met de gedachte als deze goed bevalt er meerdere aan te schaffen.
Qua ontwerp is de brush basic en zwart van kleur. De kwast heeft een handig formaat en is verpakt in een plastic verpakking. Dit vind ik persoonlijk ook fijner. Soms zie ik wel eens dat ze kwasten los verkopen en dat vind ik toch onhygiënisch. Om de kwast zelf zit ook een beschermhulsel zodat je hem gemakkelijk en netjes op kan bergen.De haartjes van de kwast voelen zacht aan en is comfortabel met het aanbrengen van vloeibare foundation. De kwast zelf is vrij plat van vorm wat het aanbrengen van de foundation gemakkelijk maakt en een mooi resultaat geeft.

De kwasten heb ik nu een aantal dagen in gebruik en ik kan zeggen dat ik hier heel tevreden over ben. De kwasten blijven mooi. Ook na het reinigen en het verliest geen haartjes. Wat ik persoonlijk ook vervelend kan vinden. Niets is zo vervelend bij het aanbrengen van make-up kwasthaartjes van je gezicht af te moeten halen.
Etos geeft als tip een milde shampoo te gebruiken om je brush schoon te maken. Meng een klein beetje shampoo met lauw water in je handen en wrijf dit vervolgens in de kwast. Spoel daarna goed uit en dep eventueel droog met een tissue. Laat de brush vervolgens plat drogen en voilà! Je hebt een schone kwast. Ik was even verbaast over deze tip, maar het werkt wel echt!

De Etos Flat Foundation Brush is voor €4,99 te koop. Ik ben ieder geval heel tevreden over deze budgetproof foundation brush en ga zeker mijn collectie uitbreiden met meerdere Etos kwasten!
Welke kwasten heb jij in je bezit? Wat vind jij een fijn merk?

8 opmerkingen :

 1. Fijn dat je er tevreden over bent! Zelf vind ik dit soort kwasten niet fijn eigenlijk, erg streperig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat het bij jou een steperig resultaat geeft! Heb je wel een ander fijn product gevonden waar je je foundation mee aanbrengt? :-)

   Verwijderen
 2. Oeh! Ik ben heel erg benieuwd naar de kwasten van de Etos.
  Ze lijken mij erg fijn!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt echt als een hele fijne kwast, zeker voor dat geld! Ik ga er eens naar kijken bij Etos. Wat een prachtige foto's heb je ook gemaakt trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief! Dank je wel:-) ik hoop dat hij jou net zo goed als mij mag bevallen!

   Verwijderen
 4. Ik ben benieuwd geworden naar deze mooie budget kwast:D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wel fijn, maar ik vind ze zo lastig schoon te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Begrijpelijk! Je kan ook eventueel reiniger kopen speciaal voor je kwasten:-)

   Verwijderen

Back to Top