vrijdag 11 augustus 2017

15 dingen die iedere blogger wel herkent!

Bloggen, echt een hobby die ik niet meer uit mijn leven kan wegdenken. Zelf ben ik er vorig jaar mee begonnen. Time flies, alweer een jaar actief in het bloggerswereldje. Ondertussen is bloggen namelijk een deel van mijn leven geworden wat ik echt niet meer weg kan denken. Vandaag een artikeltje online met vijftien dingen wat iedere blogger wel zal herkennen. Wat herken jij het meeste?


1. Heb je nu alweer wat gratis gekregen? Uhh, nee! Dit heb ik gewoon zelf gekocht omdat ik het leuk vind. En nee, ik krijg echt niet alles gratis.

2.Heb je altijd wel inspiratie om wat te schrijven? Ja, uhm. Meestal wel! Ook niet altijd natuurlijk maar ik schrijf gewoon wat in mij opkomt.

3.Frustraties hebben hoe ik nou dat toffe product op de foto kan zetten. Arghhh! Dit is zo vervelend. Heel het huis overhoop halen om het perfecte kiekje te krijgen en dan maar hopen dat het lukt!

4. Ik ga op reis en ik neem mee.. Als blogger moet natuurlijk alles mee om op de foto te zetten. Van leuke producten tot outfits, alles met palmbomen op de achtergrond is beter dan in Nederland, toch?

5. Je vriend is opeens de fotograaf die altijd voor je klaar staat. 'Oh wacht, een mooi muurtje. Hier moeten outfitfoto's gemaakt worden!' Thank you bae!

6. Make-up en eten in een restaurant wordt niet aangeraakt voordat er eerst mooie kiekjes van gemaakt zijn. Alles voor de perfecte foto!

7. Als je wakker wordt natuurlijk even je telefoon bekijken. Zal je artikel nog meer gelezen zijn? Of zijn er nog wat andere leuke bloggers je gaan volgen op instagram?

8. Vervelen? Waar heb jij het over! Dat komt in het bloggerswereldje niet voor. Je hebt altijd wel weer wat nieuws te schrijven of te fotograferen.

9. Zo blij worden van reacties op je blog en instagram. Ik waardeer dit enorm!

10. Leuke dingetjes zien in de winkel met het idee: 'Dit is een leuk achtergrondje om te gebruiken voor foto's!'

11. De dag niet beginnen zonder je wat leuke artikels van andere bloggers te lezen. Zo meteen reis ik weer elke dag met de trein en dan is dit zo'n fijn moment van de dag!

12. Een zwak hebben voor leuke notitieboekjes en kaartjes maar ze lang niet allemaal gebruiken. Bij hema en sostrene grene.. en dat voor zo'n prijsje en voor je het weet heb ik er weer eentje geshopt!

13. De perfecte feed willen creëren op instagram en continu focussen of het beter kan. Ik heb er even over moeten doen maar ben eindelijk tevreden over mijn instagramfeed!

14. Téveel foto's schieten van alles en uiteindelijk maar 2 á 3 foto's gebruiken. Tja, een beetje kieskeurig maar het moet natuurlijk wel perfect zijn!

15. Echt niet meer begrijpen hoe je ooit zonder blog het leven door ging. 'Wat deed ik in godsnaam eerst altijd met al die vrije tijd?'

Herkennen jullie ook wat punten? En welke is voor jou het meest herkenbaar? Let me know!
23 opmerkingen :

 1. Haha nummer 3 had ik heel lang met mijn Dior lipstick. Ik wilde dat product ZO mooi en goed op de foto zetten dat ik het echt vet lang heb uitgesteld voor ik het perfecte idee had! En ik maak mijn vriend ook heeel vaak slachtoffer, gelukkig vindt 'ie het nog best leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja gelukkig vind mijn vriend het ook meestal niet erg!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk artikel, dit is inderdaad heel herkenbaar! En oh, die notitieboekjes <3 Ik kan er ook nooit genoeg hebben. En inderdaad, met een blog verveel je je nooit! In de titel moet herkend trouwens met een 't', haha ik dacht ik zeg het maar even! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht t inderdaad al maar toen ik t in word checkte gaf hij het niet aan. Bedankt, ga ik t toch veranderen! Spelling is t niet m'n sterkste kant hihi.

   Verwijderen
 3. Haha, ja! Zo herkenbaar. Vooral puntje 5. Mijn vriend heeft het zwaar gehad op vakantie. Op een gegeven moment kreeg hij de smaak te pakken en kwam hij er zelf mee om een foto te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, zo herkenbaar! Had mijn vriend ook! Dan zag die een leuk plekje en zei die; Naat, hier moeten we nog wat foto's maken. Zo leuk :-)

   Verwijderen
 4. Zooo herkenbaar al je punten! De perfecte productfoto maken zorgt inderdaad voor een huis overhoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yup, guilty! Vooral mijn perfectionisme speelt altijd op. Het kan natuurlijk altijd beter of origineler haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. True, heb ik (helaas) ook! Maar ook wel goed om jezelf altijd op te trekken naar een beter niveau:-)

   Verwijderen
 6. Haha wat een leuk artikel! Ik herken een paar punten zeker. Mijn kamer is altijd 1 grote rotzooi na fotosessies haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik herken ze echt allemaal. Zeker nummer 12. Ik heb een super grote verzameling van (on)gebruikte notitieboekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik word er ook altijd weer hebberig van als die leuke notitieboekjes! Hihi

   Verwijderen
 8. Haha, ik herken bijna alles wel uit je lijstje. Wat een leuk artikel! Alleen de vriend als fotograaf heb ik nog niet ;) Maar vooral de notitieboekjesverslaving van mij is echt een stuk meer uit de hand gelopen dan voordat ik blogde, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nou die fotograaf komt dan nog wel 😄 Leuk dat je altijd zo'n verslaving had aan notitieboekjes! Toen ik een jaar niet meer op school zat kon ik t ook nog steeds niet laten en kocht ik nog steeds agenda's en stationary :-)

   Verwijderen
 9. Ik herken heel veel uit je lijstje hoor! Haha, echt typische bloggers dingen die ik sinds ik blog doe. :') Ik weet nu inderdaad ook totaal niet meer wat ik eerst met mijn tijd deed toen ik nog geen blog had. :p

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een aantal dingen zijn toch wel heel herkenbaar, haha! Ik krijg bijvoorbeeld ook erg vaak de inspiratie-vraag. Tja, als je gepassioneerd bent door iets, komt inspiratie veelal vanzelf hé.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies dat:-) natuurlijk heb je altijd wel eens dat je minder inspiratie hebt maar dat is lang niet altijd! Vaak komen er tijdens het schrijven weer vele nieuwe ideeën!

   Verwijderen
 11. Haha, super leuk en zo herkenbaar! Ik schiet per artikel wel meer dan 200 foto's, terwijl er maar maximaal 12 online komen.. Whoeppss. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hahaha, jaa leuk! Zeer herkenbaar inderdaad! Puntje 10, elke winkel waar ik binnen stap, haha! xoxo Helena & Nele (FMM)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top