vrijdag 18 augustus 2017

20 weetjes over mijzelf die ook vast jij herkenbaar zal vinden!

Ik ben niet de enige die..voor het slapen gaan nog even zijn telefoon checkt of het artikel nog een aantal keer gelezen is of nog een leuke reactie heeft op instagram, toch? Soms denk ik wel eens bij mijzelf.. heb ik dit alleen of zal dit ook bij andere herkenbaar zijn? Vandaag een lekker persoonlijk artikel online waar we even met elkaar kunnen vergelijken!

Ben ik de enigste..

1. Die altijd alles netjes wilt hebben in de woonkamer en driftig gaat opruimen nadat er visite is geweest en het echt een 'puinhoop' is.

2. Die er totaal niet van houd om alleen te zijn. Ik hou gewoon van mensen om mij heen.

3. Waarbij het zelden lukt om een film helemaal af te kijken, tja die armen van mijn vriend zijn gewoon zo fijn om in slaap te vallen.. en die bioscoop stoel trouwens ook!

4. Thuis het liefste in een joggingsbroek of huispak loopt.

5. Altijd aan het aftellen is voor kerst. Kom maar op met de kerstliedjes, lekkernijen en kerstversiering. Niks is leuker dan je huisje leuk aankleden!

6. Stiekem wel een beetje bang is voor de kapper.. want straks knipt ze het veel te kort!

7. Gek is op chocolade en hier ook teveel van eet.. het wordt tijd voor healthy living..

8. Altijd op tijd is voor een afspraak. Te laat komen zit er bij mij niet in.

9. Altijd hondjes en katjes wilt aaien op straat, vooral voor mops hondjes heb ik een zwak.

10. Slecht nee kan zeggen tegen anderen.

11. Totaal geen ramen kan zemen.

12. De tijd helemaal kan vergeten door te kroelen met je huisdier.

13. Eigenlijk alleen maar boeken leest op vakantie, ook al neem ik het mij voor om thuis ook te doen. Het lukt mij gewoon niet!

14. Die helemaal blij kan worden van een hand in hand lopend opa en oma'tje.

15. Teveel plannen maakt voor de vakantie waar uiteindelijk weinig van terecht komt.

16. Die totaal geen ochtend en avondmens is. Tja.. ik kan eigenlijk altijd slapen.

17. Een zwak heeft voor leuke cactusjes.

18. Die altijd teveel cadeautjes shopt bij de Hema.

19. Die een outfit heel erg snel zat kan zijn en weer nieuwe items wilt shoppen.

20. Die na het shoppen al haar gekochte kleding nog even een keer past en gelijk een modeshow erachteraan geeft.  

Ik ben heel benieuwd wat jullie uit dit lijstje herkennen of dat ik dan toch de enigste ben..?

13 opmerkingen :

 1. Sowieso 16 haha, de zin die ik dagelijks het meest zeg is ook wel 'ik ben echt moe.' Hahahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel en er zitten zeker wel herkenbare dingen tussen! Dat in slaap vallen bij de film heb ik dus ook altijd, haha. Je moet mij echt niet uitnodigen voor een filmmarathon, want na een halve film lig ik al bijna te slapen ;) Altijd op tijd komen voor een afspraak heb ik dan helaas weer niet. Oeps! Op mijn werk kom ik wel altijd op tijd, maar bij andere afspraken ben ik bijna altijd 2-5 minuten te laat...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja erg he, ik heb t zelfs wel eens in de bioscoop gehad.. ik kan mij goed voorstellen dat je op je werk wel standaard op tijd bent maar bij andere afspraken kan t ook wel wat eerder om te laat te komen:-P

   Verwijderen
 3. Leuk artikel! Ik heb ook echt een hekel aan alleen zijn, het liefst heb ik altijd iemand om mij heen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh zo fijn dat dit iemand herkend haha! Ik ben t ook altijd zo snel zat om alleen te zijn!

   Verwijderen
 4. Niet alles is herkenbaar maar veel dingen wel! Ik hou van mijn pyjama's en huispakjes! :-D En ik ga nog liever naar de tandarts dan naar de kapper, haha! ;-) Op tijd komen is ook wel mijn ding en ik kan écht geen ramen poetsen! Oh en de laatste tijd wil ik liefst een hele nieuwe garderobe en al mijn oude kleding buiten gooien... XD

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zitten zeker herkenbare puntjes in voor mij. Ik ben iemand die echt altijd op tijd wil zijn en dan ben ik dus ook echt altijd te vroeg. Ik kan het dan ook zeker niet waarderen als andere mensen te laat zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk en herkenbaar lijstje! Ik kan ook wel altijd slapen haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top