woensdag 9 augustus 2017

Botanical vibes with my new Casimoda Iphone 6S case

Let's start the day with good vibes, botanical vibes! Ik ben gek op botanische printjes en kan er geen genoeg van krijgen. Natuurlijk komt dit niet alleen in mijn interieur naar voren maar ook in mijn outfits! Dit keer bij mijn telefoonhoesje.  Zonder mijn telefoon (iPhone 6S) ga ik eigenlijk nooit de deur uit. Ik kan gewoon niet zonder! Zelf vind ik het belangrijk dat mijn telefoonhoesje er ook fashionable uit ziet. In samenwerking met Casimoda.nl mocht ik er eentje uitzoeken. Ze hebben zoveel leuke keus dat het even lastig was om een keuze te maken maar uiteindelijk ging ik toch voor het botanische printje! Vandaag heb ik een review geschreven voor jullie. Nemen jullie een kijkje?
Zoals ik jullie vertelde vind ik hecht ik veel waarde aan mijn outfits. Natuurlijk is een telefoonhoesje daar een onderdeel van. De look is een must-have maar ook de kwaliteit. Casimoda levert naast 'de perfecte bff voor je telefoon' ook goede kwaliteit. Zo omschrijft Casimoda over de 'jungle case':
'Bescherm de iPhone 6/6s met de 'Jungle' case van Casimoda. De cover is slank, biedt extra grip en heeft slimme uitsparingen in het ontwerp. Het grootste pluspunt is natuurlijk het transparante design, zodat je telefoon altijd zichtbaar blijft!'
En ik moet zeggen, dit hoesje gaat niet meer van mijn telefoon af! Het beschermd zoals Casimoda omschrijft mijn telefoon goed. De cover is van slank maar ook stevig materiaal en past perfect om mijn telefoon. Om mijn telefoon zit een randje zodat als hij valt, niet plat op de grond terecht komt. Wat ik ook altijd wel een pré vind.


Over de kwaliteit is verder niks aan te merken. Ik kan echt zeggen dat je waar voor je geld krijgt. Naast de goede kwaliteit vind ik het hoesje een hippe, trendy en springt de originaliteit ervan af!
'Het leuke aan dit hoesje vind ik dat je naast de botanische print ook de goudkleur van mijn telefoon zichtbaar is. Vaak hebben telefoonhoesjes dit niet en dat vind ik jammer. Je kiest toch niet voor niets een kleur telefoon uit.'
Aan de echte fashionista's is dus gedacht bij Casimoda! Ik ben verkocht en laat mijn telefoon voortaan 'shinen' met dit hoesje! Het is een fijn materiaal, vind het ontwerp origineel en mijn telefoon is zo licht mogelijk in de hand met de juiste bescherming. Casimoda heeft onwijs veel keuze voor iedere fashionista!


De Palm Leaves hoesje kan je bestellen voor €16,95 op de webshop van Casimoda.nl. Het fijne is dat het telefoonhoesje gratis wordt verzonden binnen Nederland. Als je het voor werkdagen om 15:00 hebt besteld heb je het die dag erna nog in huis.
Wat voor hoesje heb jij nu om je telefoon? Hecht je ook veel waarde aan je telefoonhoesje?

*Dit artikel bevat een product die ik heb ontvangen ter review.7 opmerkingen :

 1. Leuk hoesje heb je uitgekozen! Casimoda is echt een toffe webshop voor telefoonhoesjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk hoesje! De print lijkt haast wel een beetje 3d te zijn, heel tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind zulke hoesjes zo onwijs leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik kan ook geen genoeg krijgen van botanische printjes!

   Verwijderen
 4. Wat een ontzettend leuk hoesje en hij past helemaal bij jouw voorliefde voor botanische printjes! Leuk ook inderdaad dat het hoesje de kleur van je telefoon zelf laat zien.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top