donderdag 31 augustus 2017

Fashionable in de regen met mijn nieuwe regenjas!

YAY! Het regent. Ja, ik kan er nu heel blij om zijn dat het regent buiten. Klinkt misschien heel gek maar elke keer sta ik te poppelen om mijn regenjas aan te kunnen trekken. Natuurlijk mijn roze regenjas. Op deze regenachtige dag show ik een andere outfit dan normaal! Nemen jullie een kijkje?
Jullie kennen vast wel het gevoel.. het regent buiten, leuke outfit al aangetrokken en je haren al mooi in gestyled. En dan regent het en moet je die verschrikkelijke jas aan. Zo eentje die je over je jas heen kan dragen. Verschrikkelijk en best schaamtevol! Ik heb dit probleem vervangen met mijn nieuwe regenjas van hip in de regen. Ik hoef nu nooit meer twijfels te hebben of ik mij helemaal nat zou laten regenen in plaats van die lelijke jas aan te trekken.

Ik kan zeggen: 'ik kan niet meer zonder!' De kwaliteit van deze jas is perfect en ik voel mij u ook tijdens de regen ook fashionable! Ik koos voor een roze jas omdat ik altijd voor een tikkeltje roze ga maar natuurlijk kan je ook bijvoorbeeld voor een traditioneel kleurtje gaan: geel! De mouwen zijn eventueel verstelbaar dus voor iedereen een goede maat. Ik heb ervoor gekozen om de mouwen om te vouwen omdat ik dit een leuk effect aan de jas vond geven. Aan de capuchon zitten ook eventueel touwtjes om je haren optimaal te beschermen tegen de regen of je combineert het net als mij met een leuke paraplu!

Wat vinden jullie van deze trend? Zouden jullie ook zo'n leuke regenjas willen aanschaffen?

21 opmerkingen :

 1. Hij staat je echt superleuk!! Vind je paraplu ook echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze jassen zo gaaf, ik wil er ook echt een! En in combinatie met die paraplu: so cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke regenjas! En wat een schattig kleurtje dat roze. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoooooo leuk :)! Ik wil hem ook haha :)! Staat je ook goed :)!
  Xxxx, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een toffe regenjas! Zo zou ik ook wel door de regen willen fietsen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt he! Geen gekke regenjassen meer maar nu echt fashionable :-)

   Verwijderen
 6. AH ik vind je zo ontzettend schattig in deze jas en met die leuke paraplu! Zo cute!
  Vind het een hele leuke jas!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja tof hé zo'n passende paraplu! Kon hem ook echt niet laten liggen in de winkel haha!

   Verwijderen
 7. Wat schattig! Staat je ook heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wij hebben thuis van die heel grote regenjassen die ik totaal niet pas, haha. Dus als het regent, kom ik vaak doorweekt op school aan ;) Zo'n jas als deze is wél heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zo herkenbaar! Dat hadden wij ook altijd thuis haha!

   Verwijderen
 9. Ah, die plu is echt te leuk zeg! Ik moet zeggen dat ik echt NOOIT een regenjas draag, maar op bepaalde dagen lijkt het me stiekem toch wel heel handig. Wat een mooie foto's! Ondanks het grauwe weer sta je er toch stralend op.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een superleuke jas! Roz eis natuurlijk altijd goed :) Met zo'n mooie jas én een leuke paraplu is een regenbui niet eens zo erg meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahh die is echt onwijs leuk; ik kom zelden zulke leuke regenjasjes tegen!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top