maandag 28 augustus 2017

Hoe ik bloggen anders ga aanpakken!

Ik ben nu bijna een jaar in het bloggers-wereldje en wil mijzelf continu verbeteren en het ook beter voor jullie maken. Na goed brainstomen ben ik er over uit. Tijd voor veranderingen in mijn blog en dus ook voor jullie!
Ik vind het allemaal maar lastig. Natuurlijk wil je graag groeien in je blog. Het is heel leuk om te zien dat andere mensen graag op je blog komen om je artikels te lezen. Daarom heb ik besloten om veranderingen aan te brengen. Of het juist beter is of slechter gaat, geen idee! Maar een goed moment om in september te gaan testen en natuurlijk hou ik jullie op de hoogte! Maar eerst zal ik eens uitleggen wat mijn plannen zijn.

Structuur geeft rust

Ik hou er zelf van als iets gestructureerd is. Als er structuur ergens te vinden is geeft dat rust. Deze week is school weer begonnen en wil ik naast school ook rustig kunnen bloggen. Ik merkte het afgelopen jaar dat het niet het geval was. Vaak was ik gestresst over foto's maken en wist ik niet hoe ik alles aan moest pakken, stond er geen artikel opeens online enzovoort. Ja.. een beetje chaotisch en dit past helemaal niet bij mij. Dit schooljaar ga ik dit anders aanpakken. Dus tijd voor veranderingen!

Van drie naar vier artikels in een week

Misschien een beetje een raar moment, nu de drukke schoolweken eraan komen en ik ook nog eens stage ga lopen maar vanaf deze week wil ik gaan proberen om van drie naar vier artikels er week te gaan. Ik denk er al een poos over na en heb er goed over nagedacht hoe ik dit wil gaan aanpakken dus moet dit zeker haalbaar voor mij zijn. Daarom heb ik een bullet journal gekocht om de juiste aanpak te hanteren en goed vooruit te plannen. Niet alleen met artikels maar ook met het maken van foto's. Natuurlijk hou ik ook ruimte voor inspiratie maar ik denk dat als ik goed vooruit plan het een stuk rustiger in mijn hoofd zal worden en ik voor jullie leukere artikels kan schrijven met mooie kwaliteit foto's, dit vind ik toch heel belangrijk!

Vaste dagen, vaste thema's

Eerst kon je altijd op maandag, woensdag en vrijdag een artikel verwachten en dan was het een verrassing wat voor artikel er dan online stond. Misschien voor de een heel leuk maar voor de ander minder interessant. Ik heb daarom besloten om naast vaste dagen ook vaste thema's te hanteren. Op deze manier is het voor zowel jullie en als mij heel overzichtelijk. Zo ziet als volgt mijn schema eruit:
personal Monday, interior Tuesday, fashion Thursday en beauty Friday. Natuurlijk ben ik ook gek op hotspotjes en daar zal ook zeker nog wel eens een artikel online van komen. Maar meer dan bijvoorbeeld interieur gericht. Ik hou even nog de woensdag open, wie weet kom ik op nieuwe ideeën en komt dit in de toekomst nog wel. Ik wil eerst gaan kijken hoe dit voor zowel jullie als mij bevalt!

Wat vinden jullie hiervan?18 opmerkingen :

 1. Klinkt super! Ik ben heel erg benieuwd naar de artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goed idee! Ik ben super benieuwd. Heel veel succes in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel benieuwd naar komende periode! Ik heb je blog pas net ontdekt, maar vind het nu al leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, zo'n nieuw blog schema! Hopelijk geeft het je meer rust. Ik ben heel erg benieuwd naar je artikelen. Succes met school en bloggen straks, het gaat je lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, klinkt helemaal goed! Ik kijk ernaar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. succes :-) Ik heb je blog net even gestalkt, op welke afdeling ga je stage lopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Wat leuk om te horen😄 Ik ga bij pernassia stage lopen (ouderenpsychiatrie) ben heel benieuwd!

   Verwijderen
 7. Wauw wat goed als je dat gaat redden om vier keer per week te posten. Ik red dat helaas bij lange na niet.. You go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Structuur is inderdaad erg belangrijk! Wauw, naar 4 artikelen gaan is veel. Ik wil juist nu van vier naar 2 gaan, omdat ik het mega druk heb en ga hebben met mijn opleiding en stage. Ben erg benieuwd naar je nieuwe posts!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel succes :)! Ben benieuwd naar je volgende artikelen! Gaaf dat je een bullet journal gaat gebruiken :).
  Xxxx, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super dat je zo'n planning voor jezelf hebt gemaakt, ben heel erg benieuwd; ik lees en bezoek je blog graag!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top