woensdag 16 augustus 2017

OOTD: Botanical vibes with my new dress

Heerlijk die zomerse dagen op vakantie! Maar waar blijven die mooie zomerdagen nou in Nederland? Ik kan dat zo missen want met de zon kunnen je outfits zoveel leuker zijn! Ik ben gek op luchtige jurkjes. Voordat ik op vakantie ging kocht ik een wit romantisch jurkje. Perfect voor bij mijn haarbandje die ik van Lana's sieraden had ontvangen. Natuurlijk moet ik het perfecte uitzicht en jurkje wel met jullie delen!
Jurk - Mango // Bril - Griekenland // Haarbandje - Lana's sieraden // Schoenen - Sascha // Tasje - Bershka

Deze foto's maakte in tijdens een dagje in Bodrum waar ik al deze cactussen tegen kwam. Ik wou dat we dit soort leuke plekjes ook in Nederland hadden! In Bordrum was het nog warmer dan in Griekenland maar het was heel goed te doen in deze jurk. De jurk is gemaakt van een luchtige en fijne stof en zeker van een goede kwaliteit. Ik combineer de jurk met een roze haarbandje en tasje die ik echt perfect vind staan bij dit jurkje. Het haarbandje heeft ook een romantisch bloemenprintje waardoor het perfect matcht. De zonnebril die jullie op de foto zien staan heb ik gekocht voor maar €4,50 in Griekenland die dag daarvoor! Echt een koopje hé? Ik vind de houten montuurtjes echt heel leuk en had nog niet zo'n zonnebril. En zeker voor die prijs kon ik hem natuurlijk niet laten liggen.
Wat vinden jullie van deze outfit? Houden jullie ook zo van jurkjes?

14 opmerkingen :

 1. Wat een prachtige jurk! De locatie past er perfect bij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, zo'n toffe locatie hé! Hadden we dit nou ook maar in Nederland.. gelukkig hebben we botanische tuinen!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke jurk, super leuk gematcht met het haarbandje!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk zomerse outfit! Ik vind je tasje er ook super mooi bij <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ja zo fijn he! Gelukkig komen er weer zomerse dagen aan voor leuke jurkjes!

   Verwijderen
 5. Mooie jurk en prachtige foto's! Mooie locatie ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een perfecte, zomerse foto's! Love it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuk jurkje! Het staat je ook heel erg mooi. En hele gave zonnebril, zeker voor dat geld :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel :-) ja hé en het leuke is dat hij nog stevig is ook!

   Verwijderen
 8. Wauw hij staat je echt zo mooi! erg leuke foto's zijn het ook geworden

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top