vrijdag 4 augustus 2017

Review Australian Gold SPF 30 Spray Gel met Bronzer

Zonnebrand vind ik echt een belangrijk item om mee te nemen op vakantie. Het is natuurlijk zo belangrijk om je huid goed te beschermen voor de zon. Ga je nog op vakantie of ben je gewoon op zoek naar een goede zonnebrand? Ik heb vandaag een artikel geschreven over de Australian Gold SPF 30 Spray Gel met Bronzer.

Over de Australian Gold spay gel

De SPF 30 in bruin gekleurde flacon is een de vorm van een spray. Zelf koos ik juist voor de bronzer variant zodat mijn huid sneller bruiner kleurt. De spray beschermd tegen UVA en UVB en trekt snel in de huid. De spray bevat natuurlijke caramelbronzer wat ervoor zorgt dat je huid sneller bruin wordt. Naast de bescherming bied de spray ook goede verzorging aan de huid door de tea tree oil en zonnebloemexcacten. Daarnaast ruikt de spray ook zo lekker en trekt het snel de huid in! Handig om te weten is dat de zonnebrand spray voor ieder huidtype geschikt is.


Mijn ervaring met Australian gold

Ik kan je verklappen dat ik dit product en merk zonnebrand heel fijn is. Het voed de huid heel goed en trekt snel in. Daarnaast is het product ook waterproof waardoor je snel na het aanbrengen ook het water kan inspringen. Deze vakantie heb ik dit Australian Gold dagelijks gebruikt en ben ik niet verbrand, heb ik een perfecte en natuurlijke bruintint gekregen en ben ik dus zeer tevreden over het product.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over deze zonnebrand. De zonnebrand bied de juiste bescherming voor de huid, ruikt lekker en trekt snel in. Je huid wordt niet vettig en geeft een mooie bruine gloed. Daarnaast is mijn ervaring dat je lang met een flacon kan doen. Met deze spray heb ik in totaal twee lange vakanties gedaan. De kwaliteit wordt er dus niet minder op doordat je het wat langer bewaard. Ik kan iedergeval niet meer zonder en kan zeggen, het is een hele fijne zonnebrand!




6 opmerkingen :

 1. Deze heb ik deze zomer ook non-stop gebruikt, en sinds deze week is flacon een helemaal leeg. Ik vind deze erg fijn en ga ook zeker meerdere verpakkingen nog inslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Same here, ik ben echt fan! Goed om te horen dat jij t ook zo'n fijn product vindt:-)

   Verwijderen
 2. Helaas kan ik gewoon niet bruin worden, maar misschien kan ik het een keer met deze zonnebrand proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah, vervelend! Ik hoop het! Het kan ook helpen om op de zee te dobberen met een leuke flamingoband. Van de weerspiegeling van het water word je ook sneller bruin :-)

   Verwijderen
 3. Ik heb deze ooit eens gehad en vond 'm zoooo fijn! Topproduct dus!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top