vrijdag 1 september 2017

Review Miss Sporty look

Miss Sporty, een merk wat ik wel kende maar eigenlijk nog nooit producten van heb getest. Ik was wel nieuwsgierig naar de budgetmerk en had hier eigenlijk nog niet heel veel eerder over gelezen. Goede reden uit juist wat producten van hun te testen! Nemen jullie verder een kijkje?
Miss Sporty Nail Expert primer

Een primer voor je nagels. Dit had ik eigenlijk nooit eerder in gebruik gehad en was erg benieuwd. De laatste tijd ben ik heel erg fan van Essie lakjes omdat die kwalitatief echt super zijn! Ze blijven van zichzelf altijd al relatief lang op mijn nagels zitten maar met de primer erbij misschien nog langer. Niets is beter dan verzorgde uitziende nagels! Dus ik teste hem.
Miss Sporty: 'Verbluf al je vriendinnen met een professionele manicure look, dankzij de nieuwe Nail Expert Gel Primer van Miss Sporty. Prep en prime je nagels met deze verzorgende en verstevigende base coat voor een mooie langhoudende kleur en gelachtige finish zonder het gebruik van een UV-lamp. Play it like a pro!'


Zelf vind ik het een heel fijn product in gebruik. Het geeft inderdaad je nagels net wat versteviging en geeft een verzorgend resultaat. Ook zonder lakje heb ik hem getest en ook dat vind ik een mooier resultaat op je nagels geven. Zeker omdat ik niet altijd nagellak op kan doen wegens stage en werk vind ik dit een ideale uitvalbasis! De Miss Sporty Nail Expert primer is voor €2,99 te koop.

Miss Sporty Mission Sculpting Duo Powder

Contouring en highlighter in één! Ideaal als je het aan mij vraagt en super fijn om mee te nemen als je ergens naar toe gaat. Ik was erg benieuwd naar dit product!
Miss Sporty: 'Contouring, sculpting, strobing… luv it! Shape en highlight in twee stappen met de Mission Sculpting Duo Powder van Miss Sporty. De Sculpt bronzer met matte ondertoon is perfect om een natuurlijke schaduw te creëren. De Light Up highlighter laat dankzij het fijne parelmoerpoeder bepaalde gezichtsdelen oplichten. Mission accomplished in a snap!'


De kleuren vond ik vrij licht en bij het foto's van maken van het product verwachte ik al dat dit product te licht zou zijn voor mijn huid. Helaas was dit ook zo. Naast de lichte tinten is heeft dit product ook niet hele duidelijke pigmentatie waardoor je eigenlijk weinig resultaat ziet op mijn gezicht. In het einde van dit artikel kan je een make up look zien en eigenlijk daar zie je ook weinig resultaat van deze powder. Dit product is voor €3,99 te koop.

Miss Sporty Studio Lash Designer Eye brow pencil

Ik teken eigenlijk altijd mijn wenkbrauwen en kan ook echt niet meer zonder. Normaal gesproken gebruik ik altijd een potloodje maar naar een eye brow pencil was ik ook heel nieuwschierig. Zal dit dan toch beter zijn in gebruik?
Miss Sporty: 'On fleek wenkbrauwen, zonder een dagelijks bezoek aan de brow bar?! Met het Studio Lash Designer Eye brow pencil van Miss Sporty creëer je perfect gevormde wenkbrauwen. Het automatische wenkbrauwpotlood is makkelijk in gebruik en werkt heel precies, dankzij de altijd scherpe punt. De intense kleuren medium en dark blenden mooi voor een natuurlijke look tot wel 10 uur lang.'Zoals je ziet is het een fijne pencil en is daarom gemakkelijk aan de brengen voor elk soort wenkbrauw. Het fijne is dat het precies mijn kleur is. Bij het blenden kreeg ik precies het resultaat wat ik wilde. ik vind het een fijn product en geeft uiteindelijk een mooi resultaat! Miss Sporty Studio Lash Designer Eye brow pencil is voor €2,49 te koop.


Conclusie

Het lakje vind ik heel fijn in gebruik maar zoals jullie nu ook bij het eindresultaat zien zal ik de primer en highlighter jullie niet aanraden door de slechte pigmentatie. Mijn wenkbrauwen vind ik wel heel mooi gelukt en zeker voor zo'n fijn prijsje zal ik hem zeker nog wel eens aanschaffen!
Dit aritkel bevat producten die ik heb ontvangen ter review*10 opmerkingen :

 1. Ja, dat wenkbrauwproduct vind ik ook wel wat. Je brows zitten inderdaad mooi on fleek! Ah, ik krijg altijd van die nostalgische gevoelens van Miss Sporty, Mijn allereerste nagellakje was namelijk van dit merk (in het paars;-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja heel herkenbaar! Haha ook echt paars 😜 Ik kocht altijd veel van essece!

   Verwijderen
 2. Ik heb de producten ook getest! De eyebrow pencil heb ik zelf nog mijn twijfels over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer, ja voor mij werkt hij echt perfect! Vind het een goede prijs kwaliteit verhouding.

   Verwijderen
 3. Dat lakje klinkt ideaal voor mij! Ik gebruik nu een nagelverharder van P2 maar die doet niet helemaal wat ik wil haha! Je wenkbrauwen zien er netjes uit, goede kleur inderdaad ook! Ik werk zelf liever met poeder of iets gel-achtigs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oke, nog nooit ook zoiets uitgeprobeerd. Meestal gebruik ik een potloodje van catrice.

   Verwijderen
 4. Jammer dat het sculpting duo wat te licht is, die ziet er echt mooi uit! Ik vind een basis onder mijn nagellak altijd fijn werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie make-up look! Ik vind de make-up producten van Miss Sporty vaak wel goed. En ze zijn natuurlijk lekker betaalbaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat zeker! Zelf was ik er nog niet heel erg bekend mee maar ik vind het ook ideaal!

   Verwijderen

Back to Top