maandag 21 augustus 2017

Review Shimmering Oil After Sun van Etos

Helaas op dit moment geen zonnige dagen in Nederland maar als ze nog komen is het goed om je huid goed te verzorgen tegen de zonnestralen. After sun is daar een belangrijk onderdeel van. Nadat je lichaam heel de dag met zonlicht is bloot gesteld is het belangrijk om je huid daarna goed te verzorgen. Je huid droogt namelijk sneller uit. Deze vakantie nam ik de Shimmering Oil After Sun van Etos mee en heb ik die uitgebreid getest.Lezen jullie mee?


Waarom is after sun zo belangrijk?

Aftersun hydrateert je huid waardoor je vochtbalans van de huid op peil blijft. Daarnaast heeft een verkoelende functie en het ik denk dat wij vrouwen het belangrijkste vinden dat je nog ook na de vakantie kan genieten van de bruine tint op je huid. Het gebruik van aftersun zorgt dus voor een optimaal resultaat en verzorging van je huid.

Dit jaar koos ik voor de Etos After Sun Shimmering Oil. Een fijne olie met een goede verzorging voor de huid. De olie bevat namelijk aloë vera wat zorgt voor verzachting van de huid. Ik heb de olie elke dag zorgvuldig gebruikt na een lange dag zon. Met de After Sun Shimmering Oil gaf het na het zonnen ook je huid nog een extra bruin kleurtje met een tikkeltje glitters. Glitters, ik hou er wel van!

De olie is goed vloeibaar waardoor je het gemakkelijk op je lichaam kan aanbrengen. Etos beloofd dat het product niet vettig is en snel intrekt.
Ik moet zelf zeggen, dit vind ik wel mee vallen. Je moet wel echt de tijd nemen om het even in te laten trekken. Anders is komen er toch olie vlekken in je kleding. Op vakantie vond ik dit niet zo heel erg en nam ik lekker de tijd om lekker te ontspannen. De glitters werden met het insmeren subtiel op de huid verspreid en ik vond dit persoonlijk een heel leuk tintje geven!
Conclusie Etos After Sun Shimmering Oil

Zelf vind ik de de Shimmering Oil van Etos een heel beauty product en een echte musthave! Het product is voor een fijn prijsje te koop en ondanks dat ik het product elke dag heb gebruikt kan ik hem nog thuis ook gebruiken. Als tip geef ik mee om ook na de vakantie nog Shimmering Oil of bodylotion te gebruiken om uitdroging van de huid te voorkomen.

De Shimmering Oil zit in een fijne verpakking met een pompje waarbij je de juiste hoeveelheid op je lichaam kan aanbrengen. Zoals ik al vertelde heeft het wel de tijd nodig om in te trekken maar persoonlijk vind ik dat niet heel erg. Ik vind het een heel fijn product en zal het jullie ook zeker aanraden. De After Sun Shimmering Oil is te koop voor €7,45 te koop bij Etos.


Welke After Sun heb jij deze zomer gebruikt?
22 opmerkingen :

 1. Wat lijkt mij dit een fijne en leuke aftersun! Wat leuk met alle glitters erin.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ten eerste wat een prachtige fotos! Aanstaande woensdag gaat het heel erg warm worden, dus ben benieuwd! Ik ga voor die tijd even de stad in duiken voor dit product. ;) Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk om te horen! Wat een lief compliment dat je mijn foto's zo mooi vind geworden. Dank je wel!

   Verwijderen
 3. Klinkt als een super fijn product ! Misschien ook maar eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt mij wel een fijn product! Jammer dat hij niet zo snel intrekt, maar dat neem je dan wel voor lief. Ook leuk zo, met die glitters!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé, vind ik ook. Tenslotte is het na zo'n warme zomerdag toch fijn om de tijd te nemen voor jezelf!

   Verwijderen
 5. Wat een mooi product. Wel jammer dat hij niet snel intrekt, dat vind ik toch altijd wel een groot minpunt zeker als het een product is met wat kleur erin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik mij voorstellen. Je moet het niet gebruiken als je 'haast' hebt, haha!

   Verwijderen
 6. Het klinkt als een heel fijn product! Die glitters geven vast een prachtig effect. Wel balen dat het even duurt voordat het is ingetrokken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is het enigste nadeel. Maar de glitters maken het dan toch wel weer goed hihi!

   Verwijderen
 7. Wat gaaf! IK denk dat ik hem ga kopen voor als ik in september op vakantie ga!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk om te horen! Ben heel benieuwd wat jij er van vind! :-)

   Verwijderen
 8. Ah wat is 'ie gaaaaf, doet me een beetje denken aan die Aviva of Dreamline-wijn/rosé die ook zo parelachtig eruit ziet! Zonde alleen wel dat 'ie niet heel snel intrekt, niets vervelender dan dat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad nu je het zegt! Ja, kan het mij voorstellen. Op vakantie vond ik het niet altijd heel erg. Vaak nam ik lekker de tijd en als ik wist dat ik niet voldoende tijd had pakte gebruikte ik het niet direct.

   Verwijderen
 9. Lijkt me een fijn product! Laat het ook echt goed glitters achterop de huid?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil weten waarom dit product nu niet te koop is er zijn mensen die ook in de winter op vakantie gaan naar landen waar het mooi weer is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een super fijne review! Nu wil ik graag deze olie aanschaffen maar twijfel door de intrek-tijd.. hoe lang is die ongeveer voordat je je kleren aan zou kunnen trekken voordat deze vies worden?

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top