woensdag 2 augustus 2017

Summer vibes with my bohemian dress!

Gek op bohemian style? Dan is dit outfitje echt wat voor jou. Gisteren ben ik weer terug gekomen van een heerlijke vakantie in Griekenland. Wel weer even wennen in het koude Nederland.. Echt geweldig eiland Kos en binnenkort komen er zeker leuke artikeltjes online deze vakantie! Vandaag deel ik een zomers outfitje met jullie.Het jurkje wat ik hier draag zit echt heerlijk! Lekker los en heel fijn dragen met warme zomerdagen. De foto's heb ik gemaakt bij een haventje in Gibraltar. Dit was van de vakantie van vorig jaar wat ik nog nooit eerder met jullie heb gedeeld. Ik ben nog steeds zo verliefd op dit plekje waar de foto's zijn gemaakt en nog steeds gek op het jurkje!
Ik combineer de jurk met een leuk 'haarbandje'. Ik vind dit soort accessoires altijd echt je outfit afmaken! Ik droom nog even verder met mijn vakantiefoto's die ik vandaag aan t uploaden ben op mijn computer.. houden jullie mijn blog in te gaten? Want ik ga nog vééél meer van dit soort leuke outfits en kiekjes met jullie delen!
14 opmerkingen :

 1. Wat een geweldige plek om foto's te maken! Het jurkje staat je super goed, heerlijke zomersevibe. Love bohemian!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo leuk hé bohemian! Ben er ook gek op! Dank je wel:-)

   Verwijderen
 2. Staat je prachtig! Echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah dat jurkje is zo mooi! Ik houd echt van witte jurkjes in de zomer. Super leuk gecombineerd met het haarbandje ook. Zo zou ik het ook dragen denk ik, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ben ook zo gek op witte jurkjes in de zomer! Heb er echt teveel hihi!

   Verwijderen
 4. Wat een mooie en zomerse outfit! Hij staat je echt prachtig! Superleuk jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt super leuk jurkje en je hebt hem ook leuk gecombineerd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooie foto's, echt tof dat je ze bij de haven hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top