Mijn favoriete winkel

Mag ik er ook twee kiezen? Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op mode maar ook interieur en hebbedingetjes. Ik zou dan toch voor Mango gaan en Sotrene Grene.. oh ja! En Hema natuurlijk.. Ik kan niet meer kiezen haha!

Mijn favoriete televisieprogramma

Eigenlijk kijk ik zelden tv.. meer series op dit moment. Wat ik wel altijd trouw volg is hollands next top model!

Mij favoriete film

Hmm, moet ik goed nadenken. Ik heb namelijk zoveel films wat ik leuk vind. Maar ik denk dat de Harry Potter en de steen der wijzen mijn favoriete film is.

Mijn favoriete serie

Ik kijk echt teveel series en vind dit ook weer lastig kiezen. Eigenlijk mijn eerste serie waar ik mee begon was 'The walking dead' en ik denk dat dit ook mijn favoriete serie is geworden. Daarnaast vind ik 'The 100' ook heel tof.

Mijn favoriete verzameling

Hmm.. verzamelen doe ik niet echt heel erg fanatiek. Ik heb een zwak voor leuke stationary en plantjes maar dat kan ik niet echt een verzameling noemen. Wel vind ik het heel leuk dat ik op vroege leeftijd ben begonnen met het sparen van mijn Blond Amsterdam servies. Daar ben ik nu nog steeds heel blij mee!

Mijn favoriete stad

Ik studeer momenteel in Rotterdam maar Amsterdam of Haarlem zijn eigenlijk wel een van mijn favoriete steden. Ik zou hier ook dolgraag willen gaan wonen later. Bij Haarlem en Amsterdam is er zoveeel te doen en het zijn ook nog eens leuke steden. Daarnaast kan je er natuurlijk ook goed
shoppen:-)

Mijn favoriete kleur

Absoluut roze! Het oud roze vind ik ook nu weer een prachtige interieurtrend en het liefste laat ik het ook met velvet in mijn interieur terug komen. Nu zit er groen in mijn huis wat ik ook een hele mooie kleur vind. Vooral de lichte tinten groen. Beetje pastel. Misschien dat het ooit nog wel weer veranderd. Vast wel met zo'n shopaholic als ik.

Mijn favoriete bezigheid als ik thuis ben

Eigenlijk verveel ik mij echt nooit! Ik ben altijd wel bezig met nieuwe artikeltjes schrijven, foto's maken, huisje veranderen en het liefst spreek ik af met vriendinnen om thuis te theeleuten of wijntjes te drinken. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn en heel leuk om met mijn interieur bezig te zijn. Ik heb alweer de muur veranderd van kleur en vind het leuk om te veranderen van inrichting.

Mijn favoriete interieuritem

Het liefste zeg ik de bank.. maar goed ondanks dat hij echt heerlijk ligt en zit zal ik dit niet als mijn favoriete interieuritem kiezen. Ik kies dan toch liever voor de hangstoel. Dit is echt een trots in de woonkamer. We hebben ervoor gekozen om hem bij het raam te hangen en is absoluut een fijn plekje geworden!

Mijn favoriete item uit mijn kast

Op dit moment is mijn favoriete item het jurkje van de Mango. Deze outfitpost plaatste ik een tijdje terug. Als je benieuwd ben kan je altijd nog even een kijkje nemen. Ik zal je alvast verklappen. Het is een wit off-shoulder jurkje met leuke details! Dit is absoluut mijn favoriet. Laat de zomerse dagen nog maar even komen..

Mijn favoriete huisdier

Laten we overgaan op huisdieren. Saar is bij mij ook helemaal een plekje in het interieur, haha! Vroeger zei ik altijd dat een hond mijn favo huisdier was en ik absoluut een mopsje wou. Tijden veranderen alweer twee jaar geleden kwam de uitbereiding met Saartje. Tja, mijn favoriete huisdier is toch wel een kat geworden. Zeker Saar, ze huppelt altijd achter je aan en kan dat mauwtje toch ook echt niet missen.


Mijn favoriete blogger

Voor inspirerende artikels moet je echt bij Romy kijken. Elke dag zijn hier weer leuke en afwisselende artikels te lezen waar je absoluut een glimlach van op je gezicht krijgt!Dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Mijn favoriete instagram account

Ik heb er echt veeeele die ik echt onwijs leuk vind en met veel plezier volg. Maar een instagram account die ik graag opzoek Marieke. Haar foto's zijn inspirerend en passen stuk voor stuk heel mooi in haar feed! Maandag heb ik nog wat favoriete instagram accounts gedeeld bij mijn insta-stories. Dit ik wel in de toekomst vaker gaan doen om inspirerende bloggers en instagram accounts in het zonnetje te gaan zetten!