donderdag 14 september 2017

Geld besparen met online kleding kopen!

Ik ben een echte shopaholic en het liefste koop ik altijd nieuwe kleding. Na een paar keer dragen is het nieuwe ervan af en dan koop ik toch weer het liefst iets nieuws. Hoe fijn is dat als dat ook kleding kan shoppen met de laagste prijs!  Dan heb ik een aanrader voor jullie, namelijk kledingkopen.nl. Dit is dé website die kleding, schoenen en accessoires vergelijkt zodat je nooit teveel betaald en niet heel veel websites eerst af hoeft te zoeken want het is gewoon voor je gedaan!

Je kan zeggen dat het in Nederland langzamerhand ook weer herfst wordten ik krijg dan weer helemaal de kriebels om een nieuwe jas te willen shoppen. Jassen zijn altijd best prijzige items en het liefste heb ik ook verschillende kleuren en soorten zodat je bij verschillende outfits een goede jas hebt. Mijn stijl veranderd namelijk nog wel eens met de dag.

Zo ben ik bijvoorbeeld echt fan van een manteljassen en wollen jassen. Manteljassen kan je goed combineren wanneer een stijlvol jurkje aan hebt met hakken. Het fijne aan kledingkopen.nl is dat je direct onder bijvoorbeeld de manteljassen vergelijkingen ziet staan van winkels zodat je nooit de hoogste prijs betaald. Mijn favorieten heb ik hierboven gezet.  Zo zie je bijvoorbeeld bij de Cluse horloge dat ik hem het beste bij Zalando kan aanschaffen omdat hij daar het goedkoopste is. En zo zie je bijvoorbeeld de wollen jas van Heine alleen bij Otto te koop is. De goedkoopste prijs wordt altijd in het groen aangegeven en scheelt heel veel onderzoek om alle websites af te zoeken. Welke jas is jouw favoriet?


Het leuke aan deze website is dat ze niet alleen de goedkoopste prijzen aangeven bij de artikelen maar ook nog eens kortingscodes aanbieden. Eigenlijk kan je, net als elke shopaholic deze website nu standaard tussen je favorieten zetten want ze geven niet alleen prijs vergelijkers weg voor jou favoriete product, maar ook nog eens kortingscodes weg. Vaak zit ik heel het internet af te zoeken naar een kortingscode. Bij kledingkopen.nl staan ze overzichtelijk in een link!

Zoeken jullie ook altijd eerst websites af waar je het goedkoopste kan betalen voor je favoriete kledingitem? Ik ben heel benieuwd of jullie al bekend waren met deze website en of jullie dit ook zo'n fijne uitkomst vinden! Ik ben iedergeval super enthiouast en vind de website echt heel fijn in gebruik!
*Dit artikel is in stand gekomen met een samenwerking.

3 opmerkingen :

  1. Super handig naat! Ik weet trouwens niet of met de fast fashion mee wil lopen maar via de app/webaccount op THINKOVER kan je producten opslaan en krijg je een bericht als je producten in sale is of als er sale is bij jou gekozen winkel��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat handig!! Ik kende dit nog niet, maar ga het zeker onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top