dinsdag 19 september 2017

Interieur hotspot werk aan de winkel in Den Bosch!

Interieur en plantenliefhebbers opgelet! Dit is dé hotspot waar je ook naar toe moet als het je een dagje gaat shoppen in Den Bosch. Deze te leuke winkel kwam ik tegen met Evelien tijdens het shoppen en we konden het natuurlijk niet laten om binnen een kijkje te nemen. Natuurlijk wil ik deze hotspot ook met jullie delen, want het is zeker een bezoekje waard als je op zoek bent naar leuke goodies!

Werk aan de winkel is een hotspot met héééél veel plantjes en leuke accessoires. Sommige accessoires met een leuke achtergrond die gemaakt zijn vanuit een goed doel, echt heel tof! Toen we de winkel in liepen werden we verwelkomt door de eigenaresse met super veel warmte en enthiouastme! Zo leuk om zo een winkel in te stappen en dat er gemeend met een echte big smile gevraagd wordt of je nog iets leuks zoekt en oprechte interesse toont.

Maargoed, verder over de winkel: werk aan de winkel heeft als concept dat de winkel eigenlijk nooit klaar is! Het is een super leuk ingericht pand waar je echt even de tijd moet nemen want je kijkt je de ogen uit! Naast alle leuke planten die ze dus verkopen heb je er ook wel eens kneusjes tussen zitten. Dit noemde ze tweede kneusjes die je gratis mag adopteren. Zo vul je een adoptieformulier in en mocht je het niet verkoopbare plantje mee naar huis nemen. Evelien en ik gokte het er beide op en gingen met heel wat tweede kneusjes te deur uit!


Ook zo benieuwd geworden naar deze hotspot? Het is zeker de moeite waard om is een bezoekje te brengen!

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur - 18.00
Zondag: 13.00 uur - 17.00 uur


12 opmerkingen :

 1. Zo'n leuke hotspot! Ik ben nog steeds blij met de kneusjes, ze groeien heel erg goed. Bij jou ook? :-)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja bij mij is 1 kneusje overleden en de andere doet het ook héél goed :-)

   Verwijderen
 2. Dit ziet er inderdaad ontzettend tof uit! Binnenkort wil ik wel weer eens een dagje naar Den Bosch, dan ga ik deze winkel zeker opzoeken. Bedankt voor de tip :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh super leuk zeg! Bij het kopje 'hotspot' heb ik ook een ander artikel geschreven over een toffe hotspot in Den Bosch, zeker de moeite waard! Ik wil ook graag nog weer een keer binnenkort terug!

   Verwijderen
 3. Zo leuk, die kneusjes! Ik zou er ook best eentje willen adopteren. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, leuk concept hé! Ik zou ook graag wel eens willen kijken om wat kneusjes te addopteren. Een kneusje doet het bij mij nu super goed!

   Verwijderen
 4. Aaah ziet er daar zo leuk uit! Ook echt Instagram waardig hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het klinkt echt als een superleuk concept en het ziet er ook zo mooi uit allemaal! Ik ben ook verliefd op die leuke tasjes trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke winkel! Ik kom wel eens in DB, dus zal het onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top