dinsdag 5 september 2017

Interieurtrends in mijn huisje die eigenlijk helemaal niet zo handig zijn.

Het is dinsdag en dat betekent vandaag een artikeltje gefocust op interieur. Ik denk dat iedereen het wel herkend, van die interieur accessoires of objecten die eigenlijk helemaal niet zo handig zijn. Ik heb ze ook in huis. Ik zou ze voor geen goud willen missen want het zijn wel echt zo passend in mijn huis maar argh! Soms zijn ze echt totaal niet handig. Benieuwd over welke accessoires ik het heb? Neem dan verder een kijkje in dit artikel.De hangstoel

Toen ik mijn huisje ging inrichten wist ik het meteen. Zo'n hangstoel komt sowieso in ons huisje. Het is een toffe eyecatcher en het materiaal van de hangstoel van Sissy Boy vond ik erg mooi. Nu ik eenmaal een tijdje zo in dit huisje woon en regelmatig in de hangstoel zit (en ik kan je wel zeggen, hij zit heerlijk met zo'n berenvachtje!) ik moet hem continu weer goed recht hangen. Vaak gaat hij toch weer draaien en dat is soms niet zo ideaal! Ik ben hier toch een tikkeltje te perfectionistisch voor en wil dat hij gewoon recht blijft hangen en niet de verkeerde kant op. Toch zou ik hem voor geen goud willen missen!

Zakjes in plaats van potjes

Zakjes vind ik zo'n leuke vervanging voor potjes. Het geeft een super leuk sfeertje in huis en je kan leuke printjes ervan kopen! Dit leuke zakje met de sleutel erop kreeg ik voor de housewarming en vind hem ook super leuk, alleen is hij niet echt waterdicht en moet ik vaak heen en weer sjouwen met mijn plantjes om water te geven. Maar no way, deze wil ik echt voor geen goud meer missen in mijn interieur! Toevallig kreeg ik bij mijn nieuwe plant, waar ik vorige week een artikel over schreef ook een zak omheen die wel meerdere lagen karton heeft en dus wél handig is :-)


Cosy kussentjes en kleedjes

Ondertussen is er afgelopen weekend weer een kussentje bij gekomen en het liefst heb ik nog veel meer cosy kleedjes op de bank. Dit moet natuurlijk wel allemaal volgens dé manier worden neergelegd en dit is soms nog wel eens een werkje en niet echt ideaal als je lekker naar bed wilt. Maar tja, dit moet gewoon gebeuren want hou zo niet van een rommelig huis!

Leuke spulletjes op m'n bijzettafeltjes

Als er visite is hebben we nog wel eens het probleem dat we eerst de bijzettafeltjes moeten verbouwen willen we er normaal een aantal kopjes neerzetten. Niet super praktisch maar het is toch veel leuker om overal plantjes neer te zetten?! Dus ook op de bijzettafeltjes bij de bank! hihi.

Wat voor interieurtrends hebben jullie in huis die stiekem niet altijd even handig zijn?


20 opmerkingen :

 1. Wat een gezellig interieur hebben jullie! Zo'n hangstoel vind ik ook echt heel gaaf. Snap je frustratie af en toe haha, ik kan ook zo perfectionistisch zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een grappig artikel dit! Zo'n hangstoel lijkt me super leuk, maar ik kan me voorstellen dat het soms wel tot wat frustraties kan leiden..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hij is suuper leuk en kan hem ook echt niet missen maar soms haha!

   Verwijderen
 3. Leuk artikel! Ik vind jullie huisje echt ontzettend mooi <3 Die plantjes maken het zo lekker vrolijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar het ziet er wel super leuk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat gedoe met die kussentjes (her)ken ik. Zelf heb ik ze dan niet echt op mijn bed, maar ik zie inderdaad zoooveel mensen die dan een hele verzameling kussens op hun bed hebben liggen, waardoor ze 's avonds als ze willen gaan slapen eerst 20 van die dingen eraf moeten gooien, hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja zo was ik eerst! Maar vooral ook heeeel vervelend als je het allemaal weer op moet maken 's ochtends haha!

   Verwijderen
 6. Haha. Wel grappig. En ook wel herkenbaar. Dat met die kussentjes en dekentjes heb ik ook. Zo gezellig om er veel in huis te hebben, maar dat opruimen is er dan wel altijd teveel aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt he, eerst had ik er ook veel op m'n bed maar dan ben ik mee gestopt haha!

   Verwijderen
 7. Haha, leuk artikel! Zo'n hangstoel lijkt mij juist heerlijk, maar snap wel dat het ietwat onhandig kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oke. Jou heb ik NODIG voor mijn interieur. Ik heb allemaal planten enzo, en lege ruimtes waar ik niks mee kan. Ik weet niet wat ik moet.. Ik wil het opvullen, maar wil niet teveel poespas. Ik vind inrichten zo moeilijk. De paperbags zijn ook opweg naar mij en heb er dus nooit bij nagedacht dat deze inderdaad niet waterdicht zijn.. Hm..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. AH! Dit is zo lief!! Zou het super leuk vinden dus als je een keertje advies wilt.. :-)

   Verwijderen
 9. Ik ben zo iemand die het liefst 70000 kussens op de bank heeft liggen, hahaha. Mijn gasten kunnen dat vaak niet echt waarderen, dan liggen ze gewoon op de grond :')

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, wat een leuk artikel! Ik ben ook zo iemand die dol is op allemaal kleine (niet zo handige) dingetjes in huis. Mijn bed staat bijvoorbeeld zo vol met kussens dat ik een heel stuk minder ruimte heb in bed dan de meeste anderen, haha. Maar ik heb het er graag voor over als het er een beetje gezellig uitziet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk artikel en die plantenzakjes zien er leuk uit, maar die hoeft je toch niet alsmaar heen en weer te sjouwen. Misschien ben ik walgelijk praktisch maar een schoteltje onderin tegen het lekken en een gietertje moet toch kunnen, toch...:-)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top