donderdag 21 september 2017

Mijn laatste zomerse outfit!

Girls, ik kan het niet laten om toch nog een zomers outfitje aan jullie te showen. De blaadjes beginnen onderhand hier in Nederland van de bomen te vallen en het wordt steeds kouder, ook wel weer leuk vind ik altijd! Heerlijk om weer je truien aan te trekken maar met al die regen droom ik altijd wel weer een beetje weg bij die zonnige vakantie in Griekenland.. dus toch vandaag nog een laatste artikel met een zomers outfitje waar ik dol op was afgelopen zomer!

Heerlijk hé al die zomerse foto's! Als ik dit zie mis ik het wel hoor.. zo lekker bruin! Deze outfit kocht ik bij Only. Ik ben eigenlijk nooit zo van dit merk maar toch scoorde ik deze outfit die ik uiteindelijk nog regelmatig met veel liefde heb gedragen! Het shirtje was echt een koopje en de rok ook! De combi heb ik gekocht voor bij elkaar €20,-! Oke.. nog een paar kiekjes dan!Zonnebril - Cheap-ass zonnebrillen | Outfit - Only | Sieraden - My Jewellery | Schoenen - Bershka

Wat vinden jullie van dit zomerse outfitje? Balen jullie ervan dat de zomer voorbij is of beginnen toch de herfstkriebels?


16 opmerkingen :

 1. Deze outfit staat je echt super! Vooral dat rokje vind ik geweldig. En stiekem is het zo leuk om met dit herfstachtige weer nog een zomerse outfit voorbij te zien komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé! Ik kon het ook niet laten om deze outfit aan jullie te delen:-)

   Verwijderen
 2. Super leuke outfit vind ik het, het staat je heel erg leuk! :-)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe outfit! Staat echt heel leuk. En oh, ik verlang meteen weer terug naar de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke outfit en ook helemaal niet duur! Nice! Ik verlang nu wel een beetje naar de zon ja, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja koopje hé! Ja ik ook en mis vooral m'n bruine kleurtje! Dat gaat er altijd zo snel vanaf in Nederland!

   Verwijderen
 5. Wauw, zo goedkoop! Dat had ik niet verwacht. Ik vind het echt super leuk staan, was het nog maar zomer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé, nog een beetje wegdromen bij dit soort kiekjes! :-)

   Verwijderen
 6. Superleuk die rok! Ergens vind ik het jammer dat de zomer officieel voorbij is, maar ik heb ook wel weer zin in de herfst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke outfit! Jammer dat het weer erg lang gaat duren voordat we weer zulke outfits kunnen dragen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat wel hé, vind ik ook! Maar wel leuk om weer truien te shoppen en leuke winterse outfits!

   Verwijderen
 8. Oh wat een leuke outfit! Ik heb nu al heimwee naar de zomer. Maar gelukkig ben ik ook dol op lekkere dikke sweaters, dozijn aan thee, winterse drankjes en dekentjes. Staat je heel erg tof die rok, ik heb er ook een maar pak hem er nooit zoveel bij om outfits mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk setje zo! Heerlijk die zomerse foto's, wat is de zomer toch weer voorbijgevlogen he?

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top